Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám jednostránkový a jednoproduktový eshop na madlo do koupelny – od 1 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 11. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
eshop byl vytvořen pro nového majitele. Děláme takovéto eshopy pro naše klienty ExitShopu a máme s tím mnohaleté zkušenosti. Prostě víme co funguje, nemůžete šlápnout vedle.
O eshopu:
Tento eshop je připravený na prodej Madla do koupelny. Více informací o produktu přímo na eshopu.
Eshop nyní běží na dočasné doméně, doporučujeme zakoupit k němu CZ nebo EU doménu, ale může zůstat i na stávající doméně, není problém. Marže u tohoto produktu je 50% a dodavatel je v EU. Odpadá Vám tedy nesmírně mnoho problémů.
Jsou 3 možnosti jak můžete tento eshop provozovat:
A. (tato možnost je vhodná pro zkušené eshopaře) založíme Vám nový účet v ExitShopu, kam Vám převedeme tento eshop. 1 Kus zboží Vám pošleme poštou a předáme kontakt na dodavatele. Objednání zboží, expedici, zákaznickou podporu, marketing, to vše si řešíte sami.
B. (vhodné pro začátečníky) přesuneme Vám tento eshop do našeho Drop programu EXIT. To znamená že zboží budeme vlastnit, kupovat i posílat my a Vy budete svým eshopem prodávat, za provizi z obratu. Na Vás je tedy marketing, na nás je vše ostatní
C. (doporučujeme - vhodné pro zkušené eshopaře, kteří ale nechtějí nést celou tíhu provozu eshopu) založíme Vám nový účet v ExitShopu a zařadíme Vás do EXITu jako klienta našeho skladu. To znamená že si zboží objednáte sami, ale přijde k nám do skladu a my za Vás vyřídíme veškerou logistiku. Jsme schopni pro Vás zařídit i zákaznickou podporu a případně také marketing, vše je o domluvě a individuálním nastavení
Chcete o nás vědět víc? Podívejte se na na náš blog nebo na náš web. Máme taky stránku na Facebooku :) a vlastní FB poradnu pro klienty.
Máte dotazy, nebo si chcete prostě jen promluvit na téma eshopy? Pište na radek@exit.cz nebo volejte 737 392 402. Jmenuji se Radek Kilevník, jsem jednatelem a většinovým majitelem ExitShop s.r.o. a eshopy dělám skoro 12 let. Kromě eshopové platformy ExitShop, provozuji také několik úspěšných Dropshippingových eshopů a řídím dva sklady v ČR.
K ceně v aukci bude připočteno DPH 21%. Po uhrazení částky se Vás ujme náš zkušený produktový manažer a Vaše podnikání naplno s ExitShopem může začít.
Těším se na spolupráci! Radek Kilevník
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
72 hodnocení
členem od 27. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E