Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Naprogramování dotazníku dle vzoru v MS Excel

Firma zabývající se osobním rozvojem hledá programátora, který by dle vzoru v MS Excel naprogramoval dotazník vychází z MBTI typologie (Meyer-Briggs Type Indicator), jejíž základní škály rozšiřuje o další faktory. Dotazník postihuje celkem 16 faktorů, rozdělených do osmi bipolárních škál a čtyř oblastí. Každá z oblastí může nabývat devíti různých dílčích profilů. Celkově tedy dotazník nabízí 6561 možných kombinací výsledného profilu.
Dotazník je tvořen 28 řádky. Každý řádek nabídne čtyři vlastnosti, mezi které je třeba rozdělit celkem šest bodů. Čím více je bodů dané vlastnosti v rámci jednoho řádku přiděleno, tím více respondenta vystihuje. Celkový součet bodů na jednom řádku musí být vždy přesně 6.
Výsledek je složen ze čtyř dílčích bloků doplněných textem a kosočtvercovým grafem. Každý blok představuje jednu z fází vztahu (První kontakt, Vzájemné poznávání se, Vznik a rozvoj vztahu, Vzájemné soužití) a rozebírá ty vlastnosti, které se průběžně nejvíce odhalují. (Vyplňování a zobrazení výsledků lze otestovat na spřáteleném webu https://www.nahoda.com/akce-test-osobnosti-zdarma-pro-registrovane-43.)
Dalším výsledkem je souhrnný kosočtvercový graf 4 energie, ve kterém je vyobrazen konkrétní bod dle vyplněných číselných údajů. V souboru jsou viditelné všechny potřebné vzorce.
Klient by vyplnil svůj test, zadal svůj mail a zvolil by si jaké výstupy chce:
1. 4 grafy fáze vztahu
2. graf 4 energie
3. obě varianty (4 grafy fáze vztahy + graf 4 energie)
Výsledek by klient obdržel ve formě PDF, jpg nebo v jiném vhodném formátu v mailu. Byl by zadarmo nebo za poplatek dle toho, jaké výstupy si objedná.
Naše webové stránky jsou vytvořeny ve WordPressu a u testů, které už nabízíme, využíváme marketingové nástroje, které sbírají kontakty klientů, výsledky testů, zasílá formuláře, maily i jejich objednávky. Ideální představa je navázat již na existující podmínky, ale nebráníme se žádným návrhům a možnostem (např. Mobilní aplikace)
V případě zájmu nás prosím kontaktujte na mailu info@nahoda.com
38 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 11. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více