Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Naprogramování aplikace na evidenci zaměstnanců vč. docházky

Poptáváme programátora na naprogramování a následný další vývoj aplikace na evidenci zaměstnanců vč. docházky. Jedná se o specifický systém pro našeho dlouholetého klienta. Dle zpracované analýzy je časová náročnost odhadována na cca 120 programátorských hodin a deadline projektu je konec listopadu.
Hledáme programátora, který bude mít na projekt čas se mu plně, min. po dobu toho listopadu, věnovat. V případě zájmu a oboustranné spokojenosti jsme schopni nabídnout spolupráci min. na tomto projektu dále.
Preferujeme napsání aplikace v PHP s využitím Nette frameworku, ale nebráníme se ani jiné technologii či frameworku. Zároveň jsme schopni nabídnout support našeho interního vývojového týmu (jak PHP, tak .NET programátoři). Jsme z Ostravy, tak kdyby bylo možné se nad zadáním projektu potkat osobně, byla by to výhoda, ale nebráníme se ani remote spolupráci.
V případě zájmu prosím o zaslání časové dispozice a hodinové sazby do SZ. Prosím případně také o informaci, zda je možná osobní schůzka v Ostravě nebo ne. Na základě toho bychom řešili detaily projektu.
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
17 hodnocení
členem od 4. 4. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lakir (4 hodnocení)
14. 8. 2019

Perfektni

ikona

Dekuji!

ikona hodnoceni
4. 6. 2019

Díky za tvorbu užitečného nástroje a těším se na další spolupráci.

ikona hodnoceni
od Tuttinho (53 hodnocení)
28. 5. 2019

Pochybné jednání, vyžádá si FTP a pak úplně utichne a přestane se ozývat. Nechápu jaký to má smyl, jen promarněný čas vysvětlováním a další čekaní bez odezvy. Už jsem na podobný přístup alergický, pokud nemam čas na 2 – 3 hodinovou zakázku, tak se neozývam

Další poptávky Více