Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej Eshopu s chytrou elektronikou Smartings.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 10. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji e-shop www.smartings.cz. Jedná se o internetový obchod s chytrou elektronikou, zaměřený především na smart watches (chytré hodinky). Věnuji se mu rok a půl, z důvodů změny práce mi ale momentální situace nedovoluje do e-shopu dál investovat a zlepšovat ho. Rád bych proto předal e-shop někomu, kdo by měl chuť celý e-shop převzít. Je zde značný potenciál růstu a dalších možností na rozšíření.
Reklamace, hodnocení, dodavatelé
E-shop je založený na testování všech produktů, je tedy nezbytné mít absolutní přehled o funkčnosti prodávaného sortimentu. Je to jedna z výhod e-shopu - specializace na daný sortiment, kdy je e-shop schopný zákazníkovi poradit dle jeho individuálních potřeb. Jelikož se jedná o spotřební elektroniku, je potřeba počítat s určitou mírou reklamací. Většinu reklamací řeším přímo s dodavateli formou výměny produktů za nové. Dlouhodobě mám i velmi dobré vztahy se zákazníky, řada z nich nakupuje vícekrát.
Dodavatele mám dlouhodobé, jak tuzemské, tak zahraniční. Velkoobchodní spolupráci mám navázanou také. Zatím ale není příliš využívána, zde je velký prostor ke zlepšení.
Tržby za posledních 365 dní jsou okolo 646 000,- Kč. Průměrná marže vychází na 35%. Vše je závislé na výši investic do marketingových kanálů. Jak uvádím výše, s ohledem na můj volný čas, který jsem schopen eshopu po práci věnovat, je obchod v provozu momentálně při nulových investicích do reklamy a stále generuje prodeje = zisk.
Co je součástí prodeje
Součástí prodeje bude skutečně úplně vše, co se týká www.smartings.cz. Pokusím se vyjmenovat nejdůležitější věci, vše ostatní je samozřejmě na dohodě:
• doména
• kompletní správa eshopu
• přístupy do všech marketingových kanálů (Adwords, Sklik, Zboží, Google Analytics, Heureka ad.)
• předání veškerých sociálních sítí - FB stránka (16 500 aktivních fanoušků), Youtube kanál (30 vlastních videí), Instagram
• logo
• databáze zákazníků
• historie prodejů a veškeré statistiky
• informace o produktech a manuály
• kontakty na dodavatele
• know-how
Možný je i prodej včetně aktuálního skladu – není součástí aukce.
Jsem plátce DPH.
Závěr
E-shop je v současnosti plně funkční, bez jakýchkoli závazků či problémů. Doba před Vánocemi je nejlepším obdobím k předání eshopu – Vánoční prodeje jsou nejvyšší v celém roce a investice do eshopu se může vrátit do konce roku. V případě vážného zájmu velmi rád proberu konkrétnější informace.
Marek Bocek
739 521 270
24 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E