Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodejní e-shopu – portál pro různé typy zboží

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 10. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji "Prodejní portál SUNNYSHOPS". Lze pohodlně využívat jako e-shop s mnoha užitečnými funkcemi (např. automatické notifikace). Jinak je místem, kde se sdružuje mnoho tvořivých prodejců (mnoho e-shopů na jednom místě), dále nakupujících, inzerentů – nabízejících, poptávajících, případně blogerů. Je možné použít na různé typy zboží (např. ruční tvorba, technika, krmiva a potřeby pro zvířata atd….)
Portál obsahuje dvě administrace (uživatelskou a administrátorskou pro provozovatele portálu). Administrátorská část pro provozovatele portálu disponuje kontrolou a správou poplatků a jejich úhrad, ekonomickou částí, správou inzerce, správou uživatelských účtů a komentářů k inzercím.
Uživatelská část administrace prodejce (e-shop) umožňuje zadávat a spravovat inzerci typu prodej produktů, ale také inzerci služeb nebo také psaní článků s možností vkládání fotografií. Pro prodejce je naprogramováno v celé základní podobě, tzn. od založení vlastního obchodu, administrace nabízeného zboží a celý průběh prodeje koncovému zákazníkovi, od založení objednávky po uskutečnění prodeje a to včetně využití automatických notifikací.
Kromě základních funkcí jsou naprogramovány další užitečné funkce, které mohou být ještě dále rozvíjeny a doprogramovány dle představ nového provozovatele. Firma vlastní zdrojové kódy a je výhradním vlastníkem díla. Kromě předání zdrojových kódů budou k dispozici také podrobně zpracované obchodní podmínky.
Portál nebyl ještě v provozu a je nutné na přání a k potřebám provozovatele doprogramovat fronted (šablonu). Šablona nebyla dokončena z důvodu možných jiných představ nového majitele portálu. Schopný programátor tyto věci doladí během pár dní. Doména k portálu není provozována pouze z důvodu, že není nasazeno v ostrém provozu. Ze stejného důvodu je v této chvíli vypnutý server. Na žádost v mailu bude spuštěn k možnosti prohlédnutí, či vyzkoušení základních funkcí.
Vzhledem k odlišným představám dvou majitelům firmy byl dohodnut prodej. Chybí již velmi málo pro vlastní spuštění.
Soňa Petřkovská
149 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 2. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E