Zadejte hledaný výraz...

Eshop za cenu 1/2 skladu – díly a příslušenství pro mobilní zařízení

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 9. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Eshop funguje od r. 2013
Patří mezi první importéry dotykových zařízení v ČR.
Hlavním zdrojem příjmu byl prodej dětských rezisitivních PC tabletů, následovaly první kapacitní tablety a smartphony. V této době nejvyšší obraty při dovozu tabletů včetně mobilních telefonů Lenovo, Asus, Xiaomi, THL. Mimo eshop bylo úspěšně prodáváno na Aukru a portále Berslevu.cz.
Od roku 2016 specializace na servis, náhradní díly a příslušenství.
V nabídce eshopu byl spuštěn formulář pro objednávky oprav mobilních zařízení. Nejčastěji byly prováděny výměny dotykových obrazovek, baterií, sluchátek, opravy USB konektorů, apod. V této době generoval eshop zisk okolo 14tis. měsíčně po odečtení nákladů na provoz a reklamu. Uvedený čistý zisk a návštěvnost v nadpisu je průměr za poslední rok, kdy bylo střídavě vypnuto PPC a s omluvou odmítány zakázky na opravy z důvodu časového vytížení.
Eshop jsem provozoval sám.
Na vyřízení servisních zakázek jsem stačil zhruba z 80%, zbytek jsem předával externím opravářům.
Eshopu disponuje vlastním skladem - zhruba 200 položek, zbytek se nakupuje až po objednávce od dodavatelů z ČR.
Aktualizace skladu od dodavatele probíhá manuálně přes XML feed, který ještě dodatečně upravím marži (navýšení dle cenových kategorií). Tento proces je ale možné za jednorázový poplatek automatizovat, popř. předám vlastní naprogramovanou tabulku pro import CSV souboru s navýšením cen.
Eshop nabízím za 1/2 cenu skladových zásob v nákupní hodnotě s DPH, která k dnešnímu dni činí okolo 85 tisíc.
Prodejní cena je cca 136 tísíc s DPH.
Seznam zboží zašlu zájemcům na vyžádání. Ke skladovým položkám přidám nezapočítané množství USB kabelů, nabíječek, pouzder a ochranných fólií. V případě zájmu předám i několik rozebraných tabletů a telefonů na náhradní díly (cca 20ks).
Tento projekt je vhodný pro začínající eshopaře nebo nadšence do oprav mobilních zařízení.
Dá se výborně stavět na dobré pověstí – viz hodnocení např na Heurece ( Ověřeno zákazníky aktuálně vypnuto z důvodu malého množství objednávek).
Eshop výborně fungoval celou dobu na pronajaté platformě od Eshop-rychle.cz za 3509 ročně.
Z důvodu úspor a časového vytížení nad novým projektem (od září 2018 provozuji autodopravu) jsem provoz eshopu převedl na jednu ze svých volných licencí u Globeweb.cz - zde se platí pouze hosting ročně 1210,-Kč. Po převodu došlo k razantnímu propadu návštěvnosti a objednávek- což bylo i žádoucí. U většiny zboží jsem prodloužil dobu dodání na cca 10 dnů, byla deaktivovaná platební brána a feed z nového systému se ještě nestačil spárovat s kategoriemi Heureky a Zboží.
Prodávám de facto za 1/2 cenu skladu, protože již nemám čas ( a přiznám se ani chuť ) tento koníček dál obsluhovat.
Případnému novému zájemci nabízím kompletní skladové zásoby, včetně měsíční podpory pro předání potřebných kontaktů, doporučení a veškerých informací k řádnému fungování eshopu.
Samozřejmostí je zajištění převodu práv a přístupových údajů na nového majitele.
Zálohování původní kompletní databáze (historie objednávek, produkty, texty, formuláře) u Eshop-rychle.cz je platná do 28.3. 2020, poté bude systémem smazána.
Celý projekt je zde možné obnovit za poplatek 400,-Kč.
Můžete také pokračovat na levnější neomezené licenci od Globeweb ( zde doporučuji doplnit texty o platbě a dopravě, reklamační a vratkový formulář, nabídku servisních oprav, logo apod.)
Dotazy prosím na email: info@androidplanet.cz
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 4. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E