Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Reklama na jedné z nejúspěšnějších stránek na českém Facebooku se sportovním obsahem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 9. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Již devátým rokem úspěšně vytváříme obsah na Facebook stránce s více než 173 500 fanoušky pod názvem “Sportovní Hlášky”. Předmětem prodeje je inzerce jakéhokoliv sportovního obsahu, ať už se jedná o internetový magazín, nabídku zájezdů na sportovní utkání, eshop se sportovními doplňky, potraviny pro sportovce nebo jinou sportovní organizaci, která potřebuje podpořit své marketingové aktivity a dostat se do povědomí veřejnosti.
Fanoušci stránky jsou v aktuální době složeni 99,4% fanoušků starších 18let a jedná se tak o velice perspektivní cílovou skupinu uživatelů se zájmem o sport - výrazně levnější alternativa sponzorované reklamy spojená s důvěryhodnou značkou, která si za 9 let na sociálních sítích vybudovala skvělé jméno.
Stránka dlouhodobě dosahuje velice nadstandartní dosahy a tak i vaše příspěvky na stránce skutečně vyniknou.
V poměru na příspěvek patří S~H mezi vůbec nejúspěšnější stránky na Facebooku a ve sportovním sektoru je na vrcholu.
Naším cílem je získání jednoho, maximálně dvou dlouhodobých partnerů, kterým bude poskytnut prostor pro sdílení vlastních reklamních příspěvků, ale zároveň i tvorbu kreativních sportovních příspěvků, které mohou být přidány právě na sociální sítě a následně sdíleny na Sportovních Hláškách. V současné době spolupracuji s jednou společností především na zvýšení brand awareness a již téměř třetím rokem se to velmi pěkně daří. Velice rád bych tak spojil Sportovní Hlášky s dalším sportovně zaměřeným projektem, kde spolupráce bude dlouhodobě prospěšná pro obě strany. V následujících kvartálech se chystají zajímavé akce, jako je Olympiáda v Tokiu (a především hokejové zápasy), Mistrovství Evropy ve fotbale, MS v hokeji dospělých i (juniorů v ČR) a zároveň již začaly fotbalové ligy po celé Evropě společně s Ligou mistrů.
Pokud nemáte zkušenosti s tvorbou kreativního obsahu, můžeme se domluvit na rozšířené spolupráci. V případě zájmu o spolupráci či více informací a statistik stránky mne kontaktujte prosím do zprávy nebo na email SportovniHlasky@gmail.com a společně vymyslíme nejefektivnější formu reklamy přímo určenou pro váš projekt. V případě zájmu se mohu postarat o kompletní grafickou tvorbu reklamy a příspěvků.
Aktuálně vlastníme stránku i na Instagramu, kde je možné sdílet Vaše příspěvky pro více než 17 400 CZ/SK uživatelů.
Faktura je samozřejmostí.
59 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 8. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více