Zadejte hledaný výraz...

Projekt EXIT | digitalizujeme Sapu – pojďte s námi prodávat formou Dropshippingu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 12. 9. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Jmenuji se Radek Kilevník, jsem jednatelem a většinovým majitelem ExitShop s.r.o. Kromě eshopové platformy ExitShop, provozuji také několik úspěšných Dropshippingových eshopů a řídím dva sklady v ČR. Projekt EXIT vznikl jako doplněk ExitShopu. Navzájem spolu tyto dva projekty spolupracují a oba fungují pod firmou ExitShop s.r.o.
Dodavatel zboží v ČR (Sapa) – aktuálně digitalizujeme první obchody: Domácí potřeby, elektroniku a TV produkty. V plánu máme také drogerii, oděvy a mnoho dalšího. Dostanete eshop se všemi produkty. Zveřejnit můžete všechny produkty, ale nemusíte a můžete mít eshop zaměřený tématicky. Denně přidáváme do nabídky 50 až 90 produktů. Základní podobu eshopu který dostanete, si můžete prohlédnout zde (slouží pouze pro ilustraci, eshop lze kompletně přizpůsobit podle Vašich představ jak graficky tak funkčně). Kompletní seznam produktů si můžete prohlédnout zde. V Sapě máme vlastní expediční sklad. Všechny fotky a popisky si vytváříme sami, jsou tedy zcela originální.
Cena tohoto řešení je 9200 Kč ročně. Pokud dosáhnete obrat nad 300 000 Kč bez DPH měsíčně, tak se roční poplatek neplatí. Provize pro Vás: 20% z obratu bez DPH.
V této aukci máte možnost získat roční poplatek levněji. S tímto Dropshippingovým programem začínáme, počet míst je omezený, proto nepromeškejte šanci a naskočte k nám. Více informací o projektu EXIT získáte na našem blogu.
Máte jakékoliv dotazy, chcete se mnou probrat Vaše záměry ať víme zda Vám dokáži pomoct, nebo se chcete prostě jen nezávazně poradit? Pište na radek@exit.cz nebo volejte 737 392 402.
Podnikejte naplno! Radek Kilevník
Všechny zde uvedené částky jsou bez DPH 21%.
32 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
72 hodnocení
členem od 27. 9. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E