Zadejte hledaný výraz...

Autarna.cz – web s videotesty aut (více než 700 příspěvků)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 9. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám web autarna.cz, který obsahuje aktuálně přes 700 příspěvků (videí s testy aut). Jednotlivé testy jsou rozdělené podle značek, dále je možné je různě třídit podle štítků. Videa se sami na web nahrávají z vybraných kanálů na YouTube.
Základní údaje o webu
- systém na pozadí: Wordpress
- webhosting + doména: Wedos (zaplaceno do ledna 2020)
- měsíční návštěvnost: cca 1.500 měsíčně
- počet zobrazení v Google: cca 14.000 měsíčně
- počet prokliků v Google: cca 1.000 měsíčně
- zisk z reklamy a článků: 50-200 Kč měsíčně
Jak web funguje
Na webu je nainstalován Wordpress s pluginem, který umí po vložení odkazu na video z YouTube udělat videopříspěvek i včetně náhledu a možnosti přehrávání přímo v příspěvku. Vkládání nových videí je tedy poměrně rychlé a jednoduché.
Automatizované vkládání nových příspěvků
Vkládání nových příspěvků jsem maximálně automatizoval, takže je s celým webem poměrně málo práce. Funguje to tak, že na serveru IFTTT jsem si vytvořil "robota", který sám sleduje vybrané kanály na YouTube a pokud se na nich objeví nové video, hned ho uloží jako koncept do WordPressu. Já už pak jen k videu přiřadím ručně kategorii a štítky a je hotovo.
Po zveřejnění nového videa se mě ještě příspěvek automaticky nasdíllí na FB stránku. Taky je to přes IFTTT, který je jednoduchý na ovládání a zvládne s ním pracovat každý.
Proč web prodávám
Web jsem spustil v lednu 2019, jako fanoušek aut jsem si myslel, jak tam budu psát texty, dávat videa a jak udělám největší videostránku s testy aut v ČR a SK. Bohužel mám tolik práce, že nemám čas se o to starat. Jednou za týden nebo dva se přihlásím do administrace a všechny videa, která se mě automaticky stáhly z YouTube rychle zařadím do kategorii a zveřejním.
Jak web vydělává
Zatím tam mám jen reklamu přes Google AdSence a na serveru Stovkomat jsem nabízel možnost vložení PR článku (který se již několikrát i prodal). Myslím si, že web má poměrně velký potenciál a při aktivním přístupu by se dali sehnat i inzerenti napřímo (prodejci aut, autobazary, autodoplňky, pneumatiky, apod.)
Co dostanete k prodeji
K prodeji dostanete daňový doklad s možností odpočtu DPH = nabízená cena je proto bez DPH 21%.. Dále získáte zaplacený webhosting do ledna 2020. A moji podporu v případě, že byste si s něčím nevěděli rady a potřebovali poradit ;-)
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
12 hodnocení
členem od 2. 9. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E