Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kreditní systém pro Váš web

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 9. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den
Idea
Co by jste řekli možnosti, mít na Vašem webu kreditní systém, tj. aby klienti Vašeho webu mohli mít u vás uložené peníze a libovolně je používat k placení služeb, nebo obchodu mezi sebou navzájem.
Využití
Výhodné je použití kreditního systému všude tam kde spolu obchodují klienti Vašeho webu navzájem. Různé inzertní weby, poradenské weby, seznamky...
Vhodný je také pro affiliate weby, kde platíte každý den různým dodavatelům.
Provedení
Kreditní systém je knihovna kódu. Můžete ji naimportovat do Vašeho PHP nebo C# projektu. Zbývá udělat webové rozhraní Vašeho webu, kterým umožníte klientům používat služby kreditního systému (jako třeba stránka vypiš transakce, stav ůčtu, příkaz k placení,...)
Vlastnosti našeho kreditního systému
Náš kreditní systém je dobře zabezpečený. Je to víc než jen databázová tabulka se sloupci jméno a zůstatek. Představte si, že budete chtít každý den posílat peníze někam automaticky(udělá to server) nebo poloautomaticky (server vystaví hromadný příkaz k úhradě). Pak můžete čekat enormní zájem hackrů o Váš web. Kdo by nechtěl ovlivnit to, komu se zasílají peníze?
Náš kreditní systém, zaručuje, že i když nějaký hacker překoná Váš web, ještě stále nebude moci převádět peníze. Je to taková pojistka, ale jak sami víte, toto se nesmí stávat.
Záruka
Nad to, ručíme za to že z vašeho kreditního účtu peníze prostě nezmizí a ani je nikdo nezneužije. Za kreditní sytém ručíme až do výše desetinásobku ceny projektu. Celá právní problematika je složitější, informujete se prosím na adrese níže.
Cena
Může být i zdarma. Náš software si můžete klidně prohlédnout a použít zdarma ve svém webu. Licence pro verzi zdarma je GNU GPLv2. Tato licence se hodí pro komunitní neziskové weby.
Pokud je pro Vás licence GNU GPLv2 příliš svazující, může Vám nabídnou licenci proprietární. Tím získate za své peníze výhodu záruky a navíc nebudete musel zveřejnit zdrojové kódy Vašeho webu. (To by jste museli kvůli GNU GPLv2). Tato licence se hodí pro komerční weby.
K dispozici je Vám i placená podpora. Rádi Vám zodpovíme Vaše technické dotazy nebo Vám dokonce pomůžeme integrovat kreditní systém do Vašeho webu.
Kontakt
Zdeněk Skulínek
Robotea technologies s.r.o.
http://softwarovyservis.cz
28 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 16. 6. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od zlobidylko (1 hodnocení)
28. 12. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od cobra15 (1 hodnocení)
3. 9. 2020

Výborná komunikace a dobře a kvalitně odvedená práce.

ikona hodnoceni
od mkopecky (7 hodnocení)
3. 9. 2020

Dobrá spolupráce …

Další nabídky Více