Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme investora pro rozšíření fungujícího eshopu na kioskový prodej do obchodního centra v Brně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 8. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
pro náš již rok fungující eshop hledáme investora, který by byl ochotný přivést do firmy 500 000 Kč za 30 % podílu pro účely vypsané níže.
Naše firma (skládající se ze dvou jednatelů/zakladatelů) provozuje internetový obchod s prodejem licencovaného filmového/komiksovo-filmového/seriálového oblečení a rádi bychom využili nadcházející sezóny pro rozšíření našeho působení do kioskového prodeje v obchodním centru v Brně. Vše máme vymyšlené, máme naplánovaný celý provoz, víme vše co je potřeba pro postavení a provozu kiosku, smlouvy s obchodním centrem jsou také nachystané a investor by pouze figuroval (pokud by nechtěl jinak) jako dodání kapitálu pro provoz stánku na 3 měsíce (více info níže) + jako mentor. Samozřejmě s jeho 30% by měl stejně vysokou autoritu jako další jednotliví jednatelé.
Sami můžeme nabídnout znalost daného trhu, v pořádku účetnictví, čísla z minulé sezóny z online prodeje, podíl ve firmě s fungujícím eshopem, transparentní a vyrovnané jednání mezi jednateli, kteří jsou zapálení pro podnikání a mají úspěchy i v jiných oborech. Sami jsme do toho dali již pár stovek tisíc, takže nevyžadujeme nic jiného než seriozní jednání.
Důvodem shánění investora takto "na slepo" je to, že náš původní plánovaný investor zjistil, že čeká dítě a peníze se rozhodl si ponechat na poslední chvíli před podpisem smlouvy s obch. centrem.
Výše investice odpovídá pouze 3 měsíčnímu provozu kiosku (listopad 2019-leden 2020), tj. vratná kauce, nájem, zboží do kiosku, 1-2 brigádníci, postavení kiosku, nakoupení pokladen atp. Za peníze však získáte 30 % podílu celé firmy, takže i eshopu, který je již rok plně funkční. Za rok 2019 plánujeme překročit 1200 objednávek. Více info osobně v Brně nebo v Praze.
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 11. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od GRAFIKOM (31 hodnocení)
4. 10. 2022

Vše v pořádku.

ikona hodnoceni
od Martin Poláček (23 hodnocení)
2. 10. 2018
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od Prongy (2 hodnocení)
2. 8. 2017

S panem Pelánem je vždy radost obchodovat. Poctivý a férový člověk. Můžeme jen a jen doporučit!

Další poptávky Více