Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tvorba loga pro marketingovou agenturu Fameback

Ahoj, hledám grafika, který zná trendy a vytvořil by mi logo pro společnost Fameback, což je marketingová agentura. Začínal jsem sám jako tvůrce webů a videa, marketigové grafiky jako jsou plakáty, a postupně se rozrůstá tým i portfolio služeb. Fameback je hravá společnost plná kreativních lidí kterí tvoří úderné marketingové produkty v digitálním i offline prostředí. Taky pořádání hudebních i firemních akcí a reklamních kampaní je pro nás vášeň a naplnění. Ve všem nacházíme vyjímečnost kterou nám dělá radost prodat publiku, zákazníkovi, světu. Pomáháme získat slávu zpět i pro ty, kteří právě začínají.
Pokoušel jsem se o tvorbu loga sám a tohle jen nejdál kam jsem to dopracoval (viz příloha) (na disku jsou i SVG soubory). Momentálně nemám 15+ tisíc na tvorbu od top logomakerů v česku tak chci něco co poslouží a nebudou tam základní grafické chyby a použity zastaralé postupy.
Na stávajícím návrhu / skice, se mi líbí tvar resp obrys, kdy levá hrana je zkosená a horní vede nahoru, celkově takový nakloněný triangl se mi líbí, aleto je jen pocit.
Líbilo by se mi když by logo bylo ve tvaru vykřičníku (např useklý konec jako tečka pod vykřičníkem) ale není to podmínkou. Symbol výkřičníku se pro marketing hodí (upoutat, zvýšit pozornost), stejně jako blesk (šokovat, údernost), ke slávě jako takové a reputaci patří symboly jako vavříny (filmová ocenění) a hvězda (holywood walk of fame). Diamant jako symbol lesku a luxusu. Fameback ve mě taky evokuje povstání fenixe z popela, proto jsem přemýšlel i nad zakomponováním motivu fénixe. Back jako symbol šipky asi nechci zakomponovávat, aby to nevyvolávalo negativní asociace typu "krok zpět".. my chceme posouvat věci na nový level.
Chci aby logo bylo úderné, výrazné (nechci takové to high resolution logu), chci at je poznat i v lehce rozostreném pozadí pro svůj typický obrys,
Další skicy, návrhy, a inspirace a taky čemu se vyhnout aby se to nepodobalo zde ve složce na disku: https://drive.google.com/open?id=1L_TW1Aivd5x7vy8CW-jxlMCqMnh4JKpQ
Začnu provizorním logem a postupně budu tvořit celou identitu, budu rád pokud najdu někoho s kým budu moci spolupráci rozvinout i do budoucna a to nejen skrz naše logo ale i zakázek pro naše klienty.
Kdyby vás zajímalo více informací, tak se prosím ptejte.
romanmachanec@gmail.com
https://www.facebook.com/roman.machanec
www.fameback.com
2966029661
61 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 15. 2. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více