Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Sales / Prodej marketingových služeb / Schánění klientů-zákazníků / získávání zákazníků

Ahoj,
pro novou reklamní agenturu se kterou spolupracuji hledáme někoho, kdo by sháněl zakázky na vytváření Google Ads, Sklik a Facebok účtů a na jejich správu. Klasický online marketing a sociální sítě (správa / vytvoření / optimalizace)
Proč my?
Máme doložitelné reference a skvělé výsledky, veškerou certifikaci. Mám klienty, kteří nám vydrží několik let, což se v této branži moc nevidí. Klientům se vždy vyplatíme (proto si nás drží dlouho) nikdy klient neplatí víc, než vydělá. Zaměřujeme se na výkon a všechno je obvykle krásně měřitelné. Klient přesně ví co děláme, co to konkrétně přineslo za výsledky a kolik z toho měl profit. Jsme ověřeni Sklikem, jsme Google Partneři a Shoptet partneři a vše děláme férově, tak jak se má.
Náplň práce
Náplní Vaší práce by bylo vyhledávat vhodné kontakty a ty kontaktovat ideálně emailem, protože po prokliku na náš web zákazníka dále zasahujeme remarketingem a máme tak větší šanci na zakázku. Vypracované emaly by si samozřejmě dostal. Další možností je kontakt telefonicky a pak jsou další možnosti, které můžeme probrat. Pokud rád chodíš na workshopy a konference, můžeš klienty shánět i tam. Kde a jakým způsobem klienta seženeš je asi jedno.
Kdo je náš klient?
Mezi nejvhodnější zájemce patří zaběhnutá firma, která se již v minulosti snažila o tvorbu SEM/PPC (Google Ads, Sklik, Facebook) kampaní pro svůj web. Nebo firma, která už reklamu využívá ale z nějakého důvodu není spokojena. Např. to může být jakýkoliv eshop, řemeslníci, nejrůznější služby atd. Prostě kdokoliv, kdo chce být vidět na internetu.
Kompletně vás zaškolím, ale už by to měl být někdo, kdo alespoň trochu ví jaký je rozdíl mezy responzivní reklamou a bannerem. Někdo kdo zná jak vypadá dynamický remarketing a běžný remarketing a někdo kdo zná pojmy PNO, ROAS, DSA, RLSA, CTR, CPC, CPA, atd. Ale asi bude stačit někdo ukecaný s nápadem a chutí.
Nového potencionálního klienta mě stačí dostat do fáze, kdy napíše email (zavolá) a poprosí o cenovou nabídku pro svůj web. V ten moment bych to pravděpodobně převzal já, protože v tom mám tak 80-90% úspěšnost.
Co za to?
Nabízím platové podmínky 100 Kč/hod + 10% z celkové zakázky dlouhodobě. To znamená 10% každý měsíc z faktur. Klientům fakturuji měsíčně. Obvykle jsem s klienty schopen uzavřít smlouvu od 8 - 20tis/měsíčně za správu SEM. Takže pokud budete schopný, tak si za půl roku můžete přijít na zajímavý plat (rentu za nic) Práci umím ocenit, takže pokud vše půde podle plánu, tak porosteš raketovým tempem a můžema se domluvit na nějakém fixu a větším procentu.
----
Můžeme se scházet ve firmě v Praze, nebo můžeš vše dělat z domova (potřebujeme jen přidat do kopie emailu, aby bylo jasné kolik a jaké klienty jsi již oslovil...aby si z nich mohl mít rentu každý měsíc) Kolik hodin odpracuješ je asi na dohodě. Čím více, tím asi lépe, bude tam větší konverzní poměr.
Tak co? Dáme úvodní Skype a rozjedeme to?
Díky
44 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 20. 9. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Vrba (10 hodnocení)
15. 2. 2019

Děkuji za spolupráci! DOPORUČUJI.

ikona

Děkuji za spolupráci! DOPORUČUJI.

ikona hodnoceni
od Matěj Stráník (9 hodnocení)
16. 11. 2018
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více