Prodej módní značky DANNYS clothing
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 15

Koncepty sem, omáčky tam?

  1. Zdravím,
    bylo mi řečeno, že mě tu nikdo nepokouše, tak překonávám svůj poseráckej strach a jdu si k vám pro názor a radu.
    Koncept podnikání hodně podobný mixitu. To asi všichni známe, že.
    Každopádně, komu se občas nechce vařit, nadruhou stranu si rád pochutná na čerstvém a k tomu ještě zdravém jídle?
    Pokud by stačilo jenom naklikat určitý suroviny, který by se přes noc spojili v omáčku a dostali byste ji hned na druhý den?
    Určitě nechci, abyste si představili nějaký zavařený hotovky. Zaměřený by to bylo na omáčky.
    Asi trochu naivní plán je takovej, že se jeden den omáčka uvaří a druhej den doputuje k zákazníkovi.
    Co vy na to?
    Díky.

  2. Co se právě děje na Webtrhu?
  3. Kdyz to nevyzkousis nebudes vedet zda to funguje nebo ne. Chyby jsou dulezite, dase z nich paradne poucit.

  4. Oleg sa prekonal.... :D

    Good luck

  5. Nedokazu posuudit napad, ale libi se mi vas inovativni pristup k bezne cinnosti. :-)

  6. Napad je to zajimavy... A vubec, proc ne... naklikat si na druhej den nakou paradni polivku nebo omacku by me docela bavilo :D Ale jen jestli jste premyslela uz nad tim kde to budete delat (musite mit specialni prostory), jak to budete rozvazet, jak to budete poustet do sveta (marketing) atd... je vazne hodne veci, ktere je treba vyresit nez se napad stane podnikanim :)

  7. Citace Původně odeslal Aleš Jiříček Zobrazit příspěvek
    Napad je to zajimavy... A vubec, proc ne... naklikat si na druhej den nakou paradni polivku nebo omacku by me docela bavilo :D Ale jen jestli jste premyslela uz nad tim kde to budete delat (musite mit specialni prostory), jak to budete rozvazet, jak to budete poustet do sveta (marketing) atd... je vazne hodne veci, ktere je treba vyresit nez se napad stane podnikanim :)
    Kde to budu dělat, to je otázka, která mě provází od začátku. Plácám se v zákonech a normách. :D
    Rozvážky by zatím probíhali jenom v okruhu bydliště tzn. okolo Šumperka, kdy by se dalo přes to dopoledne zajet klidně až do Brna. Později, pokud by na to samozřejmě byly ohlasy, by se přijali řidiči, kteří by s rozvozem po ČR pomohli, ale to je daleká budoucnost. :)
    Další věci, jako jsou marketing, suroviny, receptury, atd. atd., máte pravdu, že je toho fakt hodně.
    Ale jak se říká "Kde je vůle, tam je cesta." :D :)

    ---------- Příspěvek doplněn 25.07.2019 v 19:54 ----------

    Citace Původně odeslal jersywoo Zobrazit příspěvek
    Nedokazu posuudit napad, ale libi se mi vas inovativni pristup k bezne cinnosti. :-)
    Děkuju :) Ráda bych ušetřila lidem čas, a sice tím, co mě osobně baví.

  8. Citace Původně odeslal TaTýna Zobrazit příspěvek
    Zdravím,
    bylo mi řečeno, že mě tu nikdo nepokouše, tak překonávám svůj poseráckej strach a jdu si k vám pro názor a radu.
    Koncept podnikání hodně podobný mixitu. To asi všichni známe, že.
    Každopádně, komu se občas nechce vařit, nadruhou stranu si rád pochutná na čerstvém a k tomu ještě zdravém jídle?
    Pokud by stačilo jenom naklikat určitý suroviny, který by se přes noc spojili v omáčku a dostali byste ji hned na druhý den?
    Určitě nechci, abyste si představili nějaký zavařený hotovky. Zaměřený by to bylo na omáčky.
    Asi trochu naivní plán je takovej, že se jeden den omáčka uvaří a druhej den doputuje k zákazníkovi.
    Co vy na to?
    Díky.
    Možná dobrá nápad, ale je tu nějaké ale. Myslím, že máš 2 možnosti, buď to dělat jako restaurační provoz a tu máš problém, že nejpozději po 3 hodinách to musíš šokově zchladit/zmrazit a nebo budeš výrobce a budeš to muset šokově chladit a přidávat konzervanty, rozvoz asi u obou způsobů v chladícím/mrazícím boxu. Asi nejlepší by bylo nejdříve zajít na hygienu a poptat se jak by se na to dívali. Tedy samozřejmě jen pokud tomu chceš dát nějakou fazonu. Pokud to chceš dělat jako pečení cukroví na Mimibazaru či jako sousedskou výpomoc může to být časem problém.

  9. V Praze a Brne mozna, na malomeste tezko.

  10. Určitě nechci, abyste si představili nějaký zavařený hotovky. Zaměřený by to bylo na omáčky.//// hotovky jsou právě omáčky...pokud teda nechceš rozvážet jen samotnou omáčku, což by mi přišlo divný.

  11. Polévky by dávaly smysl, ale samotná omáčka mi přijde k ničemu. Musím si pak ještě udělat přílohu (ta by šla), ale i maso a to se často dělá s omáčkou dohromady ne?

  12. No a mate treba predstavu jak by se to vubec delalo? Protoze jak obslouzite X zakazniku, kde X je zaroven pocet ruznych do sebe nejdoucich kombinaci (jinak receno vsechno se musi varit zvlast, protoze kazdej chtel neco jinyho) ... Ja nevim no... Ja podobny crazy napady mam fakt rad, protoze prave podobnym premyslenim vznikaji nove znacky apod. ale musi to davat smysl precijen...

  13. Vzhledem k časové náročnosti přípravy bych si spočítal, při kolika zákaznících nastane ten bod, kdy už další nezvládneš (a kolik bude v tu chvíli tvůj zisk). Mnoho lidí si myslí, že vše bude jenom růst nahoru. To ale není až tak pravda - najednou tě totiž čekají další investice do prostor, aut, zaměstnanců...

  14. Potrebujes tak pul mega do zacatku, fakt dobreho programatora aby udelal automaticke notifikace uvedeni noveho produktu na trh na MZe.
    Je to tezky business, my jsme takhle delali doplnky stravy na miru (mixturam), nakonec nas polozil spatny marketing (potrebujes nabrat desitky tisic zakazniku aby se to vyplatilo).

  15. v každém paneláku boxy na balíky a jídlo
    jídlo - každých x dní přijde košík se zeleninou a ovocem od farmáře

  16. já bych to tu přejmenoval na fantasmagorické forum o omáčkách, bitcoinech a cetek z Číny.

Hostujeme u Server powered by TELE3