Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kódování 2 webů + jednoduchá úprava

Hezký den,
mám tady opět práci pro wordpressáky. Jedná se o nakódování dvou webů, které níže popíšu a jedné mikro práce. Jeden je absolutně easy, druhý o něco složitější. Ještě napíšu pár řádku o průběhu realizace, aby se obě strany vyvarovaly nějakým sporům a nejasnostem.
VY: Lidé, kteří WP ovládají. Ne prosím nadšení amatéři. Počítám s tím, že vám nebudu muset zadání X krát vracet, protože někde bude text odsazený více, někde méně. Zkrátka byste si po sobě měli práci projít a logicky nad ní uvažovat. To samé u responzivní verzi, kterou musí mít web také. Dodržování domluveného timingu. Zabezpečené weby se slušným kódem.
MY: Aktivní komunikace jak po mailu, tak i klidně po telefonu. Ve firmě máme kvůli cashflow interní pravidlo, že splatnost faktury musí být nastavená na 30 dní. Pokusím se samozřejmě proplacení zaurgovat, ale neměla by tato podmínka být pro vás překážkou.
Klidně se o weby může podělit více lidí - napište mi prosím do zprávy nějaké reference a nacenění práce.
K zadání -
první web: Je to opravdu jednoduchý onepager o několika kotvách, text, fotografie a úplně dole dotazník (povinná / nepovinná pole) s odesláním na mail.
druhý web: Opět jednoduchý onepager, kde si ale bude moci zájemce zaplatit účast na akci pomocí platební karty rovnou na webu. Rádi bychom se poradili o možnostech, ale tohle by s vámi případně po telefonu probral kolega, který má tenhle web na starosti a ví o celém procesu víc než já.
mikro práce: jeden WP web nám ne zrovna ideálně zobrazuje sdílené příspěvky na FB. Název webu se nám rozděluje do dvou řádku. Bylo by možné nějak upravit metadata, aby se tak nedělo?
Díky a těším se na nabídky. Prosím, neposílejte mi ctrl + c, ctrl + c slohy o tom, že mi můžete nabídkou tohle a tohle. Pojďme se prosím bavit rovnou o tomhle zadání.
Mějte se fajn
Josef
10 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 22. 12. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od michal731 (69 hodnocení)
22. 10. 2019

Dodaná práce. I přes informaci, že platba byla zadána, žádná nedorazila. Je to již 3 měsíc.

ikona hodnoceni
od Tomáš Novák (31 hodnocení)
6. 8. 2018

Všetko OK, vynikajúca komunikácia

ikona hodnoceni
od XaNn (1 hodnocení)
23. 5. 2017

Rychlá platba, skvělá komunikace.

Další poptávky Více