Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodejní portál Sunny shops – ještě nebyl spuštěn v ostrém provozu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 7. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji "Prodejní portál SUNNYSHOPS". Je místem, kde se sdružuje mnoho tvořivých prodejců (mnoho e-shopů na jednom místě), dále nakupujících, inzerentů – nabízejících, poptávajících, případně blogerů.
Portál obsahuje dvě administrace (uživatelskou a administrátorskou pro provozovatele portálu). Administrátorská část pro provozovatele portálu disponuje kontrolou a správou poplatků a jejich úhrad, ekonomickou částí, správou inzerce, správou uživatelských účtů a komentářů k inzercím.
Uživatelská část administrace prodejce (e-shop) umožňuje zadávat a spravovat inzerci typu prodej produktů, ale také inzerci služeb nebo také psaní článků s možností vkládání fotografií. Pro prodejce je naprogramováno v celé základní podobě, tzn. od založení vlastního obchodu, administrace nabízeného zboží a celý průběh prodeje koncovému zákazníkovi, od založení objednávky po uskutečnění prodeje a to včetně využití automatických notifikací.
Kromě základních funkcí jsou naprogramovány další užitečné funkce, které mohou být ještě dále rozvíjeny a doprogramovány dle představ nového provozovatele. Firma vlastní zdrojové kódy a je výhradním vlastníkem díla. Kromě předání zdrojových kódů budou k dispozici také podrobně zpracované obchodní podmínky.
Na portálu, resp. jeho šabloně je pár věcí, které jsou potřeba doladit, ale nebrání ostrému provozu. Schopný programátor tyto věci doladí během pár dní. Doména již k portálu není provozována. Server je v této chvíli vypnutý, na žádost v mailu bude spuštěn.
Je nabízen k prodeji z důvodu odlišných představ dvou majitelů firmy a z důvodu aktivity v jiném projektu, který má v této chvíli nejvyšší prioritu. Chybí již velmi málo pro vlastní spuštění.
18 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 2. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E