Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Google ads jeden účet pro více eshopů?

eshop0
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
17. 7. 2019 00:47:22
Zdravím,
potřeboval bych vyřešit následující problém. Máme více eshopů a rádi bychom je spravovali pod jedním google ads (adword) účtem. Představuji si to tak, že jeden účet by byl napojen na více google merchant center účtů a každý měl vlastní reklamní sestavy. Aktuálně jsem se dostal do fáze, kdy jsem vytvořil správcovský účet a spojil více google ads účtů dohromady. Spokojil jsem se s tím, že to asi bude fungovat tak, že se sice přihlásím pod jedním účtem, poté ale budu muset každý účet pro daný eshop ovládat zvlášt. Nyní ale potřebuji nastavit toto:
Mám jeden plně funkční adword účet s tím, že tam běží reklamní kampaně, je tam napojený merchant center atd. Po přidání dalšího účtu jsem se zasekl a to v zásadní fázi a to, že mně chybějí statistiky, reklamní sestavy, prostě nemůžu vůbec nic dělat. Čím to je? Je pravda, že jsem místo kreditní karty vyplnil platbu přes bankovní účet. Nemám ale zájem google zadávat 6x kreditní kartu. Chtěl bych jí tam dát max 1 na ten správcovský účet a řádit platby jen 1x. Je to tím, nebo něčím jiným?
17. 7. 2019 00:47:22
https://webtrh.cz/diskuse/google-ads-jeden-ucet-pro-vice-eshopu/#reply1408852
Doporucuji pro kazdy eshop samostatny ucet. Centralni sprava pak lze pres tzv agenturni MCC ucet - https://www.google.com/intl/cs/adwords/myclientcenter/
17. 7. 2019 12:13:52
https://webtrh.cz/diskuse/google-ads-jeden-ucet-pro-vice-eshopu/#reply1408851
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit