Zadejte hledaný výraz...

SMS brána pro každého SMSVio.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 6. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Revoluční SMS brána bez poplatků za odesílání SMS, využíváte svého současného mobilního tarifu, kde jsou účtovány dle vašeho tarifu, tedy příkladně v neomezeném tarifu neplatíte za SMS nic.
Aplikace propojí váš mobilní telefon s webovou aplikací, která umožňuje hromadné odesílání SMS, i z xls souboru, lze nastavit jakékoliv datum a čas odeslání, jednoduchá implementace pro WooCommerce pomocí pluginu. Pomocí skriptu lze exportovat pod url adresou či jako soubor jména a telefonní čísla z databáze objednávek, které vložíte do webové aplikace SMSVio a zákazníkům tak můžete hromadně odeslat SMS zprávy. Odhlášení z odběru zpráv lze pomocí odpovědní SMS ve tvaru Odhlasit.
Je současně k dispozici plugin pro Wordpress, resp. Contact Form 7, který Vám umožní přihlašování zákazníků k odběru zpráv s ověřením telefonního čísla, kam se odešle heslo, které se musí do formuláře před přihlášením k odběru zpráv zadat. Vhodné i pro menší obce jako systém SMS zpráv. Odhlášení z odběru zpráv probíhá pomocí odpovědní SMS zprávy s textem Odhlasit, pro opětovné přihlášení k odběru zpráv stačí zaslat SMS s textem Znovu prihlasit.
Pronajímáte si tedy kompletní řešení SMS brány s propojením s vaším mobilním telefonem, kdy se z vašeho telefonu stává vlastní provider.
Na otestování je k dispozici 50 zpráv, poté můžete přejít na placený tarif - pronájem řešení - za 100 Kč měsíčně při pronájmu na 1 rok dopředu, nebo 125 Kč měsíčně při platbě pronájmu řešení na 6 měsíců dopředu.
Více na www.smsvio.cz nebo volejte naši zákaznickou linku 530 333 540
28741
28739
28740
66 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 9. 7. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Motionspace (5 hodnocení)
16. 5. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od das (21 hodnocení)
18. 5. 2018

vše bez problému

ikona hodnoceni
od Smazany ucet 242 (21 hodnocení)
29. 8. 2017

Skvela komunikace, rychla platba. Vsem doporucuji!

Další nabídky Více