Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Schopný obchoďák pro objednávkovou aplikaci

Ahoj!
Jako dva mladí vývojáři webové aplikace mezi sebe rádi přivítáme člověka, který se postará o rozšíření prodejů. Aplikace usnadňuje majiteli restaurace i zákazníkovi proces kolem objednávání rozvozu jídel/nápojů a momentálně už úspěšně funguje v několika podnicích.
CO POŽADUJEME? Zkušenosti s obchodem, zejména přímým prodejem po telefonu a přes osobní setkání. Ochotu začít pracovat co nejdříve.
CO NABÍZÍME? Zajímavý systém odměn s možností vytvoření pasivního příjmu (měsíčně 20 % ze zisku dané provozovny). Flexibilní pracovní dobu. Přátelský kolektiv.
Náš IT startup funguje rok. Za tu dobu jsme zpracovali přes 30 000 objednávek v hodnotě přesahující 10 000 000 Kč. Na základě zkušeností z oboru a průzkumu trhu víme, že náš produkt je v ČR ojedinělý jak nabídkou služeb, tak cenou. Proto cítíme velký potenciál a hledáme člověka, který nám ho pomůže naplnit. Tento sektor trhu je však z hlediska komunikace s potenciálními zákazníky vhodný pouze pro zkušené obchodníky, pro nováčky je tato práce nevhodná.
Pokud Tě nabídka zaujala, napiš nám něco o sobě. Rádi se s Tebou spojíme a doplníme další informace.
Těšíme se! Jarda a Pavel
43 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 26. 11. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tom Vladarz (20 hodnocení)
17. 3. 2021

Další poptávky Více