Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nette programátor | Tvorba CRM

Zdravím,
hledám programátora na volné noze nebo studenta pro vývoj CRM portálu na Nette frameworku. Jedná se o kompletní naprogramování dle zadání. Požaduji tvorbu na nette frameworku zejména z toho důvodu, že chci mít možnost opravovat chyby nebo dělat úpravy sám, pokud by na to přišlo.
Ideální člověk je pro mě student nebo programátor na volné noze s dostatkem času který by mohl začít pracovat co nejdříve. Pokud máte čas za měsíc tak nemá smysl se ozývat, stejně jako pokud nejste schopni plnit dohody. Nehledám nejlepší programátora na světe, spíš rozumného člověka se kterým pokud se na něčem domluvím bude to platit.
Nemám na tento projekt jasně stanovený deadline a rozpočet, ačkoliv u obojího mám nějakou představu. Pro mě nejlepší způsob spolupráce by byla dohoda na nějakých hodinách, které bude projekt vyžadovat. Pokud zjistíme, že je potřeba více hodin myslím, že není problém se domluvit na navýšení v průběhu prací tak aby byl všechen čas strávený na projektu zaplacený. I z tohoto důvodu bych ideálně našel nakoho kdo se vejde do sazby 200 Kč / h.. Je mi jasné, že někdo zvládne práci rychleji nebo pomaleji proto neříkám úplně strikně nad 200 Kč / h nepište. Nadruhou stranu programátor za 400 Kč / h je mimo mé možnosti.
V případě oboustranné spokojenosti se velmi rád domluvím na dlouhodobější spolupráci.
Pokud máte o zakázku zájem prosím kontaktujte mě pouze na e-mail folprecht.mi@gmail.com. Ideálně pokud napíšete krátce něco o sobě zda studujete nebo pracujete na volné noze a připojíte svou hodinovou sazbu.
Předem díky za veškerý zájem.
Michal Folprecht
39 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 15. 8. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více