Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kryptoměna, transakční/platební brána, peněženka.

Petr Gresl
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
14. 6. 2019 11:45:02
Zdravím všechny,
rád bych se zeptal na radu, případně z historie, zda již někdo něco podobného neřešil. Připravujeme herní projekt a aktuálně bych pro realizace transakcí v kryptoměnách potřeboval ideální řešení automatického (tokeny) řešení plateb na základě vyhodnocení z našeho herního projektu.
Pro modelovou situaci, hráč A vs. hráč B, ověření, že transakce v případě dokončení je realizovatelné. Ve stručnosti, zeptáme se hráč A. má dostatek prostředků, které slibuje? Stejně tak hráč B.
Odehraje se jistá skutečnost a následně platební bráně řekneme, z konta hráče A převeď 0.00009 BTC hráči B 0.00009 BTC.
Chceme se vyhnout klasickému modelu, že bychom uchovávali nějaké zůstatky apod. na serveru, vhodnější využití API nějakého subjektu, kde by se hráči museli registrovat...
Asi tak ve zkratce. Díky moc za případné rady, pokud někdo již něco takového řešil a má "návod" nebo konkrétní model, určitě budu rád za náměty, případně i asistenci nebo konzultace celého řešení.
Díky moc Petr Gresl
petr.gresl@clerk.com
14. 6. 2019 11:45:02
https://webtrh.cz/diskuse/kryptomena-transakcni-platebni-brana-penezenka/#reply1405383
exander
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
16. 6. 2019 04:26:38
Použijte klasický model. To, co navrhujete je nefunkční řešení. Mezi kontrolou prostředků a tím, že nastane skutečnost mohou být prostředky vybrány. To, co navrhujete by šlo jedině na principu esrow/blokace. Poskytovatel, který zprostředkovává crypto paněženky s tím, že uživatelé nemají privátní klíč a má nějaké API, které umožňuje blokaci prostředků a jejich následné převedení nebo uvolnění. Samozřejmě to nebude zadarmo a bude si brát % z plateb.
16. 6. 2019 04:26:38
https://webtrh.cz/diskuse/kryptomena-transakcni-platebni-brana-penezenka/#reply1405382
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit