Prodej módní značky DANNYS clothing
Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se odpovědi 31 až 41 z 41

Otevření restaurace

  1. Citace Původně odeslal Petra H. Zobrazit příspěvek
    Až budete ve vašem podniku trávit 20 hodin denně a zbylé 4 hodiny prospíte v kuchyni na mrazáku, protože nebude mít smysl jezdit domů, pak pochopíte, o čem to je.
    A osobní život neexistuje. Proto jsem utekl z oboru autodopravy, už jsem zažil od rána do noci v práci a domů se chodil jen vyspat.

    Citace Původně odeslal MarvinDela Zobrazit příspěvek
    Restaurace na Měsíci. Konkurence nulová, daně žádný, hygiena a čoika daleko.
    A klientela NULA! Bravo!

  2. Co se právě děje na Webtrhu?
  3. Citace Původně odeslal Whispere Zobrazit příspěvek
    A klientela NULA! Bravo!
    pozor, to je investice do budoucna, Měsíc bude základna pro meziplanetární lety a budeš moct mít moc hezký marže :))

  4. Citace Původně odeslal Whispere Zobrazit příspěvek
    A osobní život neexistuje. Proto jsem utekl z oboru autodopravy, už jsem zažil od rána do noci v práci a domů se chodil jen vyspat.



    A klientela NULA! Bravo!
    Tssss v budoucnu to pofrčí. A teď se tam chystaj amíci, to máš minimálně 4 hambáče denně.
    A Neználek s Buchtíkem už tam jsou.

  5. Pro ty, co rikaji, ze tam musi byt porad, jinak je personal oskube - to je nejvetsi blabol, co muze majitel vypustit z huby. Nemusim tam byt, platim zkusene provozni, a ti mi za to ruci a hlavne nejsou s personalem kamaradi, coz je zaklad. A ze si personal nosi do prace napr. flasky, ktere prodavaji, to je taky chyba majitele.

    A pro zakladatele tematu, ty se radsi do tohoto byznysu nepoustej, uz jen to, ze pocitas kolik vydelas prvni mesic je hovadina, tohle se planuje dlouhodobe, jinak nemas sanci. A navic, pokud prvni mesic budes mit napr. obrat 500tis, tak z toho uz zaplatis lidi, najem atd... Najdi si nekoho, kdo v tom oboru neco znamena, dej mu 50 tisic, aby ti s tim pomohl, jinak budes vyhazovat prachy za nesmysly aniz bys to vedel.

  6. "Nemusim tam byt, platim zkusene provozni" ..a ty rostou na stromech nebo je sbíráš na poli?

  7. a sranda pak je, když ta provozní ví že tomu stejně nerozumíš a krade taky a co si na ní pak vezmeš? Ze zákoníku práce 4,5 násobek platu? No i když to by dnes i mohlo stačit na hospodě s obratem 0,5 mega měsíčně mohlo stačit.

  8. ..asi dva díly Polreichla byly o tom kterak provozní "domordovali" investora..myslím, že B. Polívka to splácí dodnes..ten tam měl hned dva provozní plus manželku :)

  9. Nebo to udělat jako v mekáči. Provozní má všechny dýška a pak už krást nemusí + má motivaci :-) (což v normální restauraci nejde samozřejmě) Podle mě nejde mít managera, co má všechno na starost, bez nějaký provize ze zisku. Jinak na to bude srát. Dělal jsem na podobný pozici a měl jsem z toho v podstatě hovno (provize byla až od určitýho obratu - nedosažitelnýho), takže jsem na to sral. Jednou za čas jsem dostal vynadáno od "jakoby vedoucích - např. ředitel pro západní čechy" za bordel, který ovšem byli z jiný firmy, protože to byla defakto franšíza, takže co jako. Polibte mi prdel hoši :D
    Naposledy upravil kolousek : 19.06.2019 v 18:24

  10. Citace Původně odeslal intehos Zobrazit příspěvek
    Pro ty, co rikaji, ze tam musi byt porad, jinak je personal oskube - to je nejvetsi blabol, co muze majitel vypustit z huby. Nemusim tam byt, platim zkusene provozni, a ti mi za to ruci a hlavne nejsou s personalem kamaradi, coz je zaklad. A ze si personal nosi do prace napr. flasky, ktere prodavaji, to je taky chyba majitele.

    A pro zakladatele tematu, ty se radsi do tohoto byznysu nepoustej, uz jen to, ze pocitas kolik vydelas prvni mesic je hovadina, tohle se planuje dlouhodobe, jinak nemas sanci. A navic, pokud prvni mesic budes mit napr. obrat 500tis, tak z toho uz zaplatis lidi, najem atd... Najdi si nekoho, kdo v tom oboru neco znamena, dej mu 50 tisic, aby ti s tim pomohl, jinak budes vyhazovat prachy za nesmysly aniz bys to vedel.
    kolik máš těch hospod, které ti hlídají zkušení provozní?

  11. Ja co znam nekolik pinglu, vzdy se dohodnou na "cislech" s provoznim. A to jak cisnici, tak napr. barmani. Tito lide do prace chodi hlavne, aby vydelali sobe, ne majiteli-). V Praglu v lepsich podnicich co vim, kdyz jdou domu pod dvojku/den jsou vcelku nespokojeni.

  12. Tak dvojka na den v lepsim klubu v Praze je docela nutnej zaklad i pri ferovym jednani, to mas v lepsim podniku i v Brne.

Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Hostujeme u Server powered by TELE3