Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Produkt s celosvětovým potenciálem pro Investora

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 6. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
spíš než podnikatelský plán nabízím nápad a podnikatelskou příležitost. Konkrétně jde o speciální žvýkačku, která by mohla nahradit Řeckou Mastichu. Konkrétně například zde: https://masticlife.cz/products/masticha-medium-tears-20g?variant=33406776843¤cy=CZK&gclid=Cj0KEQjw8-LnBRCyxtfMl-Cbu48BEiQA6eUMGnsP5OmHDxpLxwEjM9hL7SC-hy_AXWhWzR9On_h_fhwaAhxX8P8HAQ
Je k nalezení v mnoha eshopech takřka po celém světě včetně amazonu. Je to pryskyřice z Řeckého ostrova Chios a používá se jako žvýkačka ( velice tvrdá žvýkačka ) k posilování čelistí, zesílení čelistních svalů. Výsledkem používání jsou ostré obličejové rysi, ale má to mnoho dalších výhod a pozitivní vliv na zdraví. Pro více informací je na youtube mnoho videí. Zadejte Prof. John Mew nebo Mike Mew nebo na googlu obrázky výraz: orthognathic.. Zde je hned patrné na co se žvýkačka používá ( nyní tedy pryskyřice Masticha ). Tento produkt se prodává celosvětově a velký hit je to převážně v Anglii, Francii, USA, ale brzy se bude šířit dál. Potenciál tohoto produktu je obrovský. Cílová skupina Fitness, ale dle mého průzkumu to může být každá druhá žena,ale i muž. Mnoho lidí chce vypadat jako Brad Pitt nebo Angelina Joile nebo jen nemít třetí bradu. Mám výrobce, který jako jediný tuto žvýkačku vyrobil a mám i vzorky.
Výhodou této žvýkačky je, že může mít jakoukoliv chuť a lze ji vyrobit a také může být výrazně levnější pro konečného zákazníka. Řecká Masticha je zcela přírodní produkt a má i takovu chuť což mnoha zákazníků nevyhovuje. Navíc roste pouze na jednom Řeckém ostrově..
Více informací telefonicky nebo emailem.
S pozdravem Jiří
27 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 11. 7. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Martin Vancl (17 hodnocení)
18. 1. 2022
ikona hodnoceni
od David Petricek (32 hodnocení)
7. 1. 2022
ikona hodnoceni
od Oliver Boreš (4 hodnocení)
14. 6. 2020

Další nabídky Více