Zadejte hledaný výraz...

VO nabídka: stylové plážové deky smajlík, VOC 249- s DPH/ks

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 6. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízíme velkoobchodně stylové, plážové deky se vzorem smajlík (celkem tři druhy) – tato déka je hit léta! K vidění na www.plazovedeky.cz a nebo v příloze zde
Vhodné pro internetový prodej či stánkový prodej na pouťích, venkovních akcí atd. Vzhledem k motivu a provedení je produkt velkým lákadlem!
Plážová deka s motivem smajlíku je vyrobena z kvalitního a jemného mikrovlákna. Naše plážové deky jsou o průměru 150cm a gramáži 500g, což ze smajíků dělá opravu obrovskou plážovou deku!
  • jedinečný vzor – smajlík
  • průměr 150cm!
  • váha deky 500g
Cena: 249,-/kus vč. DPH (minimální odběr 10 kusů), při odběru nad 50 kusů možno sleva.
Ideální parťák na pláž
Naše plážové deky jsou na pláž přímo stvořeny! Kvalitní plážová deka s motivem smajlíku se hodí kamkoliv. K rybníku, moři či jen, tak na zahradu. Díky kvalitnímu materiálu, který je tvořen z jemného mikrovlákna zajišťuje, že na sebe neváže nečistoty! Díky tomu si domu neodnesete hlínu či písek. Deku prostě lehce a jednoduše vyklepete. Naše plážové deky jsou originální, takže na pláži budete budit pozornost Vašemu okolí!
V pžípadě zájmu nás kontaktujte zde do soukromé zprávy nebo na emailu: objednavky@plazovedeky.cz či tel. čísle 721 182 148
20 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 3. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E