Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jedinečný zahraniční affiliate projekt s kompletním know-how

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 6. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
ačkoliv nerad, z důvodu nedostatku času jsem nucen prodat svůj největší zahraniční projekt. Jedná se o Amazon affiliate web. Projekt je vhodný pro někoho, kdo už o Amazon affiliate marketingu slyšel nebo chce zkusit vydělávat velké peníze v zahraničí. Stránka má obrovský potenciál a pokud se do ní investuje čas, dá se z ní vybudovat solidní pasivní příjem. I přesto, že stránka na první pohled vypadá obyčejně, už jsem do ní nainvestoval kolem 10 tisíc (optimalizace šablony, product research, keyword research, článek napsaný profi US writerem, SEO optimalizace, napojení a schválení Amazonem atd).
Co je to Amazon affiliate marketing a jak funguje?
Amazon, jakožto největší internetový obchod na světe nabízí možnost provize z prodeje produktů. Při výběru jakéhokoliv produktu, který na Amazonu najdete máte možnost si nechat vygenerovat vlastní odkaz, přes který když si zákazník objedná produkt, dostanete provizi z prodeje. A to není všechno, pokud na Amazon přejde zákazník přes váš link, dostanete provizi za všechny produkty, které si zákazník na Amazonu koupí během následujících 48 hodin i přesto, že se nejedná o původní produkt, na který směřuje Váš odkaz. Výše provize se pohybuje kolem 8-10 % (dle odvětví).
O webu:
Web funguje na systému Wordpress (šablona je speciálně vyladěná pro účely Amazon affiliate) a je zaměřen na prodej elektrického nářadí (vrtačky, pily, brusky atd), což je vzhledem k ceně jedno z nejvýdělečnějších odvětví, které můžete na Amazonu propagovat. Většina produktů nejde cenově pod 3,5 tisíce korun, takže provize se může pohybovat až kolem 350 Kč za 1 PRODANÝ PRODUKT (+ provize na veškeré produkty, které zákazník nakoupí během 48 hodin).
Jak zaručit návštěvnost a začít vydělávat?
Hlavní principem celého know-how a strategie je napsat článek (recenzi) na vybrané produkty (např. Nejlepší vrtačky roku 2019) a následně je popsat, porovnat a zakomponovat do textu Váš Amazon link. Poté dostanete díky ověřeným metodám stránku na první příčky na Googlu a stránka začne automaticky generovat free traffic od lidí, kteří hledají přesně to, co jim vy nabízíte. Díky specifickým metodám researche a SEO praktikám lze ZCELA ORGANICKY přivést na web desítky tisíc lidí měsíčně (detailní návod, jak toho docílit je součástí know-how). Díky speciálnímu know-how nemusíte mít web s 1000 články, ale stačí 5-7 kvalitních článků a web je schopný vydělávat tisíce dolarů měsíčně!
Jedinečné know-how:
To nejcennější na celém projektu je jedinečné, perfektně zpracované know-how, podle kterého jste schopni vydělávat stránkou do pár měsíců desetitisíce korun, pokud se budete držet detailních návodů a postupů. Výše výdělků je neomezená a vše záleží pouze na tom, kolik úsilí a času do projektu vložíte. Know-how je postaveno tak, aby se jím dokázal řídit opravdu každý a jsou za ním měsíce dřiny a výzkumů. Mohu Vám zaslat jako ukázku pár webů, kteří se řídili stejnou metodou a vydělávají stránkou tisíce dolarů.
Díky jedinečnému know-how se naučíte, jak správně vybrat produkty do článku, klíčová slova pro dané produkty, jak co nejlépe napsat článek a následně jak dostat článek na první příčky Googlu pro dané klíčové slovo. Veškeré postupy vedou k tomu, aby se našly klíčová slova, která budou mít hodně měsíčních vyhledávání, ale zároveň webové stránky na prvních příčkách nebudou mít tak kvalitní stránku a bude jednoduché je díky osvědčeným metodám přeskočit.
Web je nový, nasdílený na pár zahraničních fórech a k dnešnímu dni jsou na něm objednávky celkem za 1 650 Kč (a to byla propagace minimální).
Co je součástí aukce?
  • Doména + hosting na rok
  • Kompletní obsah webu toolsvet.com
  • Optimalizovaná Wordpress šablona (lze použít na více webů)
  • 1 optimalizovaný článek (keyword a product research, SEO optimalizace, napsáno profi US writerem s kompletním on page SEO optimalizací)
  • Kompletní know-how (výběr produktu, výběr klíčových slov, podrobný návod, jak napsat článek, jak udělat perfektní SEO optimalizaci a jak danou stránku dostat na první příčky vyhledávačů)
  • Online podpora do začátku
  • Kontakt na levné rodilé US writery
Proč koupit tento projekt?
Jedinečné a samo o sobě velmi drahé know-how, které lze aplikovat na více webů. Díky šabloně a zmíněnému know-how jste schopni po chvíli praxe vytvářet mnoho affiliate webů a pouze zvyšovat svůj zisk.
Důvod prodeje:
Know-how a strategie se opravdu velmi nerad zbavuji, ale kvůli rozjetí jiných prioritních projektů na něj nezbývá čas a přijde mi škoda, aby ležel ladem. Chtěl bych, aby se mi vrátila alespoň polovina investice, proto web neprodám za méně jak 6 tisíc. Věřte mi, že koupě nebudete litovat.
Jelikož se o Affiliate marketing zajímám delší dobu a mám za sebou pár úspěšných projektů, rád Vám se vším pomůžu a udělám maximum pro to, aby byl Váš projekt co nejdříve výdělečný (což je díky perfektní strategii stoprocentní).
Pokud by měl někdo zájem o samotný know-how, který obsahuje vše od vybrání domény, vytvoření stránek, psaní článků až po napojení na Amazon a umístění stránek do vyhledávačů, ozvěte se a můžeme se domluvit individuálně.
Předem upozorňuji, že se jedná o zahraniční projekt a veškerá komunikace/návody/články jsou v Anglickém jazyce, takže pokud ho neovládáte alespoň na komunikační úrovni nebo nemáte zájem o zahraniční projekt, prosím nepřihazujte!
Konečná cena je včetně všech daní. S případnými dotazy mě neváhejte kontaktovat.
Přihazujte prosím pouze v případě, pokud máte o projekt zájem a jste schopni zaplatit do tří dnů od výhry aukce.
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
8 hodnocení
členem od 26. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E