Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webdesigner a kodér hledají posilu – programátora

Tým o dvou lidech – webdesigner a kodér, hledá k sobě posilu v podobě programátora.
Jsme mladí, zapálení a máme chuť se neustále posouvat. Nesnažíme se toho dělat mnoho za vidinou zisku – to by totiž z dlouhodobého hlediska nefungovalo. Děláme pouze to co umíme a průměrnosti se snažíme obloukem vyhýbat.
V praxi to znamená…
Nikdy nebudeme nabízet klientům něco, v čem nemáme dostatečné zkušenosti, ačkoliv si “myslíme”, že klientův požadavek bychom již nyní dokázali zrealizovat. Tzv. jsi programátor? Dělej pouze v této oblasti a nesnaž se řešit copywriting, či jinou oblast onlinu jen proto, že by tvůj výdělek byl vyšší.
Naše požadavky na programátora:
Naše požadavky na programátora nejsou náročné, pokud:
  • dokážes stanovovat reálné termíny, ve kterých práci odevzdáš bez zbytečných výmluv (výmluvám se můžeš vyhnout, když si v rozplánování stanovíš dostatečnou rezervu pro případ KDYBY...)
  • dokážeš s námi komunikovat narovinu a v případě problému jej začneš ihned řešit, abychom eliminovali případné nepříjemnosti vzniklé daným problémem (vše se dá vyřešit, když se to řeší s předstihem)
  • nebudeš si hrát na hrdinu a dělat věci stylem pokus / omyl (pokud něco nezvládneš, není to ostuda... zkrátka klientovi sdělíme, že tuto věc nedokážeme zrealizovat, navrhneme alternativní řešení nebo na danou část najdeme někoho, kdo za tebe zbylou část dokončí)
  • děláš svou práci proto, protože ji zkrátka miluješ a je to zároveň tvůj koníček – kdybys nemusel platit nájem, platit si školu, živit rodinu apod., na peníze bys zkrátka ani nepomyslel
  • jsi připraven reference vydávat pod společným portfoliem (samozřejmě si referenci můžeš dát i na své osobní portfolio – v tomto Tě omezovat a připravovat o další zakázky nebudeme)
  • máš dostatečné zkušenosti a odvádíš svou práci poctivě
  • Zapojíš se do hledání nových klientů
    Nyní, ale k věci...
    Jako první potom, co Tě přibereme, zhotovíme společné portfolio, které postupně budeme krmit společnými referencemi. Pokud na toto portfolio nevystačíme pouze s kolegou, tak budeš ochotný přidat ruku k dílu nejen v náš, ale i ve tvůj prospěch... jednoduše řešeno v prospěch (TÝMU) nás všech. :-)
    Cenu si stanovíš ve většině případech Ty sám, abys s ní byl spokojen. Občas ale uděláme komprovis v prospěch nabití nových referencí a vyhovíme rozpočtu klienta.
    Pokud Tě zajímá více, nebo se chcete rovnou přidat – ozvěte se společně s ukázkou několika málo prací, na které jste fakt pyšní. K těmto ukázkám prosím přiložte i Vaši cenu.
    Děkuji předem za každou jednu nabídku a těším se na dalšího nadšence, který nám pomůže věci dotáhnout k dokonalosti.
  • 19 zobrazení
    Zadavatel
    placeholder profil
    ikona hodnoceni
    2 hodnocení
    členem od 23. 1. 2019
    Neověřen
    ikona hodnoceni
    A
    B
    C
    D
    E
    ikona hodnoceni
    od Michal Krejčí (27 hodnocení)
    17. 5. 2019

    Skvělá spolupráce. Doporučuji!

    ikona hodnoceni
    od perovskite (9 hodnocení)
    29. 1. 2019
    Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

    Další poptávky Více