Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redesign serveru Hrady.cz

Poptáváme redesign serveru Hrady.cz, modernizace vzhledu a funkčních prvků. Očekáváme dodání html, css šablon pro implementaci do vlastního systému.
Nutno vycházet ze současné struktury a funkcionalit, možné navrhnout nové. Především potřebujeme upravit
- hlavní stránku
- stránku s články a detailem článku
- detail místa vč. jeho podstránek
- vyhledávání, ostatní strany se statickým obsahem nejsou tak důležité.
Doména https://www.hrady.cz, očekáváme tvůrčí přístup.
Nové logo serveru je v příloze.
Z důvodu velkého množství nabídek není v mých silách jednotlivě provést schůzky. Pokud máte o tuto práci zájem a jste alespoň trochu zainteresováni do tématu webu, proveďte prosím návrh redesignu jedné strany místa např: https://www.hrady.cz/index.php?OID=305 a poté domluvme termín pro odprezentování. Jsem v lokalitě Praha Strašnice s dostupností na OC Flora, OC Anděl, Metro A.
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 2. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Václav Kozelka (30 hodnocení)
28. 12. 2023

Má zkusenost s info@hrady je po prvni zakazce v pohode. Platba prisla hned a jeste pred odevzdanim prace (z duvodu hodnoceni na Webtrhu), takze aktualne nemuzu hodnotit jinak nez kladne

ikona hodnoceni
od LUKAS._. (1 hodnocení)
25. 12. 2023

Psal jsem tam, že jsem dokončil návrh, a odkaz. Myslím si, že je jasné, že to není práce, ale návrh, jak jsem to dříve zmínil.

ikona hodnoceni
od LUKAS._. (1 hodnocení)
15. 12. 2023

Nedoporučuji spolupráci s touto osobou. Měl jsem mu vytvořit webovou stránku. Nejprve jsem vytvořil grafický návrh a poté jsem měl převést návrh do kódu. Jakmile jsem poslal navržený vzhled, nesprávně pochopil, že se jedná o hotovou práci. Přestože jsem mu vysvětloval, že jde pouze o návrh a měl jsem ještě převést do kódu, ukončil spolupráci s tvrzením, že používám nějaké generátory pro tvorbu stránek, což vůbec nebyla pravda. Přitom jsem si dal práci s tvorbou stránky. K tomu všemu mi ještě napsal negativní recenzi.

ikona

Přidávám jen to co bylo nazváno grafickým návrhem. Vysvětlení o tom, že se jednalo pouze o návrhy přišlo až po mé reakci, že takovou práci nepřijmu. https://www.hrady.cz/download/navrh-hrady.png

Další poptávky Více