Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Marketingová aplikace na zvýšení reálných sledujících a plánovač příspěvků

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 4. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Chcete uspět na sociálních sítích? Pomůžeme vám s tím pomocí naší aplikace.
Instagram
V oblasti Instagramu nemá naše aplikace konkurenci. A to nejen díky ceně, která je téměř o 50% nižší než má nastavenou konkurence, ale má zejména mnoho užitečných funkcí, díky kterým dokážete navýšit počet reálných sledujících/zákazníků. Žádné fake účty, ale skuteční uživatelé Instagramu, jako jste třeba i vy. Aplikace disponuje několika filtry, díky kterým dokážete cílit např. na uživatelé z České republiky nebo třeba uživatele, kteří sledují právě vaší konkurenci a spousta dalšího...
Jak to funguje? Podívejte se na náš web/aplikaci: https://socigain.cz/
Navíc máte možnost aplikaci vyzkoušet na 3 dny ZDARMA. Stačí se právě teď ZAREGISTROVAT, připojit váš Instagramový účet a můžete 3 dny testovat zadarmo.
Facebook
Nezůstávejte pozadu s konkurencí. Vaše konkurence jistě pravidelně přidává příspěvky na svou firemní stránku. Dělejte to také, ale za menší peníze. Naše aplikace umí, kromě získávání reálných sledujících na Instagramu, i plánování příspěvků na vaší Facebookovou stránku.
Twitter
Více sociálních sítí, lépe pro vás. Funkce pro sociální síť Twitter jsou totožné jako u Facebooku. Dokážete pomocí naší aplikace plánovat příspěvky na vaší zeď.
Shrnutí:
Naše aplikace SociGain.cz umí získat reálné sledující pro vaše Instagramové profily. Žádné mrtvé duše, ale reální uživatelé, jako jste i vy. Umí přidávat příspěvky na vaší zeď/profil a plánovat je dopředu podle kalendáře. Aplikace toho umí mnohem víc a za mnohem nižší peníze, než konkurence. Přesvědčte se sami.
Vyzkoušejte aplikaci na 3 dny ZDARMA právě teď »
49 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 4. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více