Zadejte hledaný výraz...

Warengo hledá marketingového parťáka do týmu

My věříme, že Warengo.com má potenciál. Potenciál stát se globálním projektem, který budou znát a využívat miliony lidí po celém světě. Přečtěte si, proč jsme o tom tak přesvědčeni, a pokud to ucítíte stejně, je velká šance, že právě Vás hledáme. Pak neváhejte napsat!
Co je to Warengo?
Warengo je předně komunita. Je to komunita lidí, kteří se ve svém životě nespokojí s průměrností a pasivitou. Je to komunita lidí, kteří chtějí růst, chtějí dosahovat svých cílů, jednoduše, chtějí objevit vše, co život nabízí. Jsou to podnikatelé, investoři, manažeři, obchodníci, prostě všichni ti, kteří nestojí na místě.
Warengo je byznysová sociální síť, která svým členům nabízí jak aktuality ze světa byznysu, tak i návody, rozhovory či analýzy. Jelikož se jedná o sociální síť, mohou také sami uživatelé skrze svůj profil vytvářet obsah, ať už se jedná o statusy, komentáře či články. V nejbližších měsících také přibude možnost spojování a chatování mezi uživateli, díky čemuž bude na Warengo fungovat velmi efektivní a přínosný networking.
Jaká je výhoda Warengo oproti již existujícím sociálním sítím? Stoprocentní zaměření na byznys, tedy podnikání, investování či osobní rozvoj, a také garance kvalitního obsahu. Na jiných sítích musíte spoléhat na to, že budete ve spojení s těmi správnými uživateli, kteří budou vytvářet zajímavý obsah, což se nakonec často neděje. Na Warengo má uživatel jistotu, že vždycky najde kvalitní obsah, i kdyby nikoho nesledoval. Také publikování vlastních článků je zde mnohem pohodlnější a pro uživatele zajímavější, než kdekoli jinde.
Navíc budeme platformu i nadále intenzivně rozvíjet a přidávat další funkce. Nemůžeme nyní prozradit detaily, ale budou to funkce jako skupiny, týmová komunikace, streaming konferencí, CRM systém atd. Je toho hodně a naše heslo je, že „přeneseme svět byznysu na internet“. Důležité pro nás nyní je také postupně expandovat, aby Warengo bylo opravdu globální. Tento rok chceme udělat slovenskou, polskou a maďarskou verzi. A další rok se ještě výrazněji rozšířit v Evropě.
Koho a na co hledáme
Nyní nastal ideální okamžik na rozšíření našeho týmu. Aktuálně jsme 3 a každý z nás má na starost jednu oblast – obsah, vývoj a obchod. Marketing je poslední důležitá oblast, kterou obsazenou nemáme a nyní přišel její čas. Hledáme někoho, kdo marketingem opravdu žije, chce se zlepšovat a chce v životě dokázat něco velkého. A také by dotyčný měl mít základní přehled v byznysu, případně zájem o to a sledovat to. Nemusíte však mít oficiální pracovní zkušenost z marketingu, pokud jste učenliví a dáte do toho všechno, je to ideální kombinace.
Náplní práce by měla být intenzivní komunikace na sociálních sítích, oslovování nových zajímavých osobností či magazínů za účelem jejich registrace, komunikace se stávajícími členy a domlouvání širší spolupráce, domlouvání různých partnerství s eventy apod., vytváření PR skrze tiskové zprávy a rozhovory. Cílem je samozřejmě co nejvyšší počet nových a hlavně relevantních a spokojených členů.
Co nabízíme
Nejedná se o klasické zaměstnání od 9 do 5. Kanceláře máme k dispozici v Praze, využívá je každý z nás dle potřeby. Bydliště v Praze je tedy výhodou, nikoli však podmínkou. Snažíme se fungovat efektivně a každý známe svou roli. Od nového člena očekáváme, že do toho dá maximum. Stávající tým pracuje 12 hodin denně 7 dní v týdnu. Proto je to vhodné pro člověka, který žije byznysem a přemýšlí v dlouhodobém horizontu, jelikož nabízíme podíl na projektu v závislosti na výsledcích. Menší základ a další odměny podle výkonnosti jsou samozřejmostí.
Pokud jste se v této příležitosti našli a jste dostatečně blázniví na to, abyste potenciálu Warengo věřili stejně jako my, napište nám na business@warengo.com – jaké máte zkušenosti a proč by Vás spolupráce s námi mohla bavit a naplňovat.
61 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 8. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více