Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Central Group změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní Parkovou čtvrť – nabízíme k prodeji doménu www.ResidenceParkovaCtvrt.cz + OZ UPV ČR

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 3. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
O několik tisíc obyvatel více bude mít Žižkov poté, co v severní části areálu Nákladového nádraží Žižkov dokončí developerská společnost Central Group novou rezidenční zónu nazvanou Parková čtvrť. Tu by mohl investor začít stavět už za dva roky a projekt počítá až se dvěma a půl tisíci nových bytů.
Zdroj: iDnes.cz
Nabízíme k prodeji soubor unikátních domén vztahujících se k tomuto podnikatelskému záměru, kdy tu nejzákladnější z nich - www.ResidenceParkovaCtvrt.cz jsme ochránili chráněnou známkou Úřadu průmyslového vlastnictví, a to obrazovou a slovní.
Varianty "Re -Z - idenceParkovaCtvrt" nebo "ParkovaCtvrt" již vzhledem k námi registrované známce a obrazové i slovní podobě - již nepůjdou registrovat, nebo je napadneme námitkou.
Veškeré tyto modifikace i opačné domény vlastníme k této ochranné známce rovněž a předáme je spolu s touto ochrannou známkou v ceně této aukce.
K čemu Vám toto nezpochybnitelné právo bude - záleží už pouze na Vás. Magazín, developerký záměr, realitní kancelář a dalších možností je spousta. NIKDO Vám nemůže odepřít právo využít slávy tohoto projektu a zabránit Vám v jakékoliv spjaté s tímto developerským projektem a miliard, které budou vloženy mimo jiné i do reklamy.
V současné době je na ochranné známce umístěný magazín z rezidencí v okolí - jejíž samostatné katalogy máme rovněž v držení my a na těchto webech nyní budeme vlastní marketingovou činností v terénu odůvodňovat jejich hodnotu:
www.ResidenceParkovaCtvrt.cz - chráněno ochrannou známkou pro sro - 5.000.000 Kč - samostatný katalog - tato aukce.
www.ResidenceCentralPark.cz - samostatný výdělečný katalog - 2.000.000 Kč - jiná aukce
www.ResidenceGardenTowers.cz - chráněno ochrannou známkou UPV - 3.000.000 Kč - samostatný výdělečný katalog - sídlo sro v residenci - vlastní znalost prostředí 2 roky - spolupráce se společenstvím vlastníků - jiná aukce
21 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 2. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E