Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu chlupik.cz/krmivo pro psy

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 3. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
O projektu
Eshop vytvořen v srpnu roku 2017 se zaměřením na krmivo a doplňky pro psy. Posledni 4 mesice se jiz eshopu temer nevenuji. Nemame kredit na heurece, ani nikde jinde a dle toho klesly objednavky.
Výběr pouze kvalitních krmiv dostupné v naší zemi k nám láká zákazníky, kteří se nebojí za své psy utratit peníze. Krmiva (nejčastěji kolem 12 kg) se většinou pohybují nad 1 000 Kč, přičemž se marže pohybuje mezi 10-40 %.
Za dobu provozování přeberete vracející se zákazníci, vybudovanou komunita na FB (kolem 700 sledujících) a instagramu (kolem 1100 sledujících) a kladné recenze na FB, google a heurece.
Za poslední rok byl obrat cca 260.000,- z toho +40.000 cisteho.
Jedeme vyhradne na budovani vlastnich textu a obsahove dobry web. Eshop funguje na shoptetu. Temer bez PPC reklam, skliku apod.
K ceně náleží doména, přístup k shoptetu, veškeré přístupy na google analytics, sklik, heureku, instagram, FB atd. Skladové zásoby cca 15 tis. Kč.
Důvod nabídky
Z časových důvodu se již nedokážeme dostatečně věnovat eshopu a jde to hodně znát. Věnujeme se jinému odvětví a vždy jsme budovali tento eshop na pozdější časy. Vzhledem k tomu, že posledního půl roku už nemáme na eshop témeř žádný čas, tak eshop uvadá, což je nám líto a nechcemem, aby zanikl.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 9. 2. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E