Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej sportovní verifikace – Inbet.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 3. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám verifikační portál inbet.cz
Web se zaměřuje na vyhodnocování sportovních tipů a zajišťuje tak jako třetí strana ověření skutečných statistik, které jsou na web přidané. Funguje to tedy stejně jako weby: verifiedbets.eu / betrush.com /mybigpartner.com / betadvisor.com / verifikace.com.
Každý uživatel si může vytvořit účet, kde si potom zvolí své uživatelské jméno, vyplní popis co nabízí a posléze může přidávat tipy, které já jako administrátor webu vyhodnocuji (na základně výsledku) a poté zveřejňuji na stránce. Uživatelé mají tak k dispozici své ověřené statistiky z předešlých dní a měsíců. Na webu se automaticky počítají statistiky jako je ROI, ZISK, Počet vyhraných, prohraných a storno tipů, průměrný kurz, průměrná sázka, celková sázka. Kde byl tip vsazen a na co se tip zaměřoval.
V administraci se staráte o vyhodnocování tipů a můžete tam změnit kompletně vše, od data zápasu po zisk nebo názvu zápasu. Máte tedy plnou kontrolu nad přidanými tipy a to je užitečné hlavně v případě toho, že uživatel něco vyplní špatně a vy musíte zpětně zasahovat a opravovat daný tip.
Web byl dodělán letos v dubnu a pracovalo se na něm přibližně 9 měsíců. Bohužel z osobních důvodů nemám čas se o web starat a proto to řeším prodejem. Hosting je zaplacený od minulého měsíce na rok. Původní cena webu je 145 000 Kč, takže pokud někdo zvažuje vytvářet verifikační portál na své triko, je někdy lepší to řešit odkupem, protože tyhle weby nejsou laciné.
K webu samozřejmě přidám kontakt na programátora, který web vytvářel, takže si nemusíte nikoho nového hledat a bude Vám k dispozici ten, který s inbetem už zkušenost má. Dále samozřejmě budete mít k dispozici veškerou databázi sázkařů, kteří Inbetem prošli nebo se registrovali. Jedná se přibližně o více jak 1 000 kontaktů z tuzemska a poté dalších pár tisíc ze zahraničí.
V případě zájmu pište na balcardan@gmail.com nebo volejte na +420 739 174 975
74 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 6. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E