Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Central Group změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní Parkovou čtvrť – nabízíme k prodeji doménu www.ResidenceParkovaCtvrt.cz + OZ UPV ČR

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 3. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
28518
"O několik tisíc obyvatel více bude mít Žižkov poté, co v severní části areálu Nákladového nádraží Žižkov dokončí developerská společnost Central Group novou rezidenční zónu nazvanou Parková čtvrť. Tu by mohl investor začít stavět už za dva roky a projekt počítá až se dvěma a půl tisíci nových bytů".
Zdroj: iDnes.cz
Nabízíme k prodeji soubor unikátních domén vztahujících se k tomuto podnikatelskému záměru, kdy tu nejzákladnější z nich - www.ResidenceParkovaCtvrt.cz - jsme ochránili chráněnou známkou Úřadu průmyslového vlastnictví, a to obrazovou a slovní.
ResidenceParkovaCtvrt.cz - chráněno ochrannou známkou obrazovou a slovní - připravujeme unikátní virální obsah
RezidenceParkovaCtvrt.cz
ParkovaCtvrtRezidence.cz
ParkovaCtvrtResidence.cz
28554
K čemu Vám toto nezpochybnitelné právo bude - záleží už pouze na Vás.
Magazín, developerký záměr, realitní kancelář a dalších možností je spousta.
NIKDO Vám nemůže odepřít právo využít slávy tohoto projektu a zabránit Vám v jakékoliv činnosti spjaté s tímto developerským projektem a miliard, které budou vloženy mimo jiné i do reklamy ze strany stavitele.
V současné době je na ochranné známce umístěný magazín z rezidencí v okolí - jejíž samostatné katalogy máme rovněž v držení my - a na těchto webech nyní budeme vlastní marketingovou činností v terénu odůvodňovat jejich hodnotu:
www.ResidenceParkovaCtvrt.cz - chráněno ochrannou známkou pro sro - 5.000.000 Kč - samostatný katalog - tato aukce.
www.ResidenceCentralPark.cz - samostatný výdělečný katalog - 2.000.000 Kč - jiná aukce
www.ResidenceGardenTowers.cz - chráněno ochrannou známkou UPV - 3.000.000 Kč
- samostatný výdělečný katalog - sídlo sro v residenci - vlastní znalost prostředí 2 roky - připravujeme spolupráci se společenstvím vlastníků - jiná aukce
V Residenci Garden Towers máme připravené vizitky na recepci, tabuli před residencí, v každé z 5 věží dole v prosklené vitríně reklamu A5 v barvě - na balkony uvnitř se dá zaplatit plátěná reklama
28551
28552
28553
na doménu - znění ochranné známky právnické osoby - která je v názvu residence obyvatel a tudíž se na ni všichni ti bohatí nájemci a majitelé bytů v rezidenci dívají jako na svou adresu kam mají důvod se dívat - bohatí zákazníci - 750 bytů, z toho 400 vlastní bohatí rusové.
Jen 100 bytů je využíváno pro krátkodobé ubytovací účely pro cizince od 1000 Kč za noc.
Máme připravenou propojenou činnost všech 3 zdrojů nabídek obyvatel k prodeji či pronájmům jejich nemovitostí prostřednictvím našich kanálů 3 samostatných shora uvedených rezidenčních ONLINE katalogů jako dalšího podnikatelského záměru RezidenceReality.cz - zde by potom měly zůstat všechny 3 weby pohromadě pro další účely - cena za komplet i s SRO v rezidenci za 605 Kč sídlo/ měsíc - by byla 10 mil Kč.
Připravujeme propojení s největším luxusním OUTLETEM v Praze - vlastní další ONLINE katalog, - kde se můžou prodávat reklamní místa tamním značkovým obchodům - připravujeme vlastní knowhow propojení těchto residencí a jejich obyvatel 1200 luxusních bytů + 2500 za 3 roky - s konkrétními nabídkami slev tamních prodejců v tomto nákupním centru. Po uvedení na trh možnost prodeje v projektu RezidenceReality.cz za 12 mil Kč celkem včetně sro.
28556
Startovací na míru psaný PR článek stojí 2.999 Kč - / každý rok - běžící katalog se 750 byty bohatých cizinců - www.ResidenceGardenTowers.cz
Máme vlastního levného překladatele - ČJ - AJ - RU a některé články jsou ve všech jazycích. V ceně překlad do AJ a RU.
Vybrané služby - reality, úklidovka - mohou být vlastní činnost nebo zpoplatněné budou od 9.999 Kč / rok / firma.
Jak reklamní článek vypadá? - chcete abychom Vám jej napsali na míru a Vy oslovili 750 bytů z bohatými cizinci v Residenci Garden Towers?
Do konce roku 2.999 Kč pro Vás napořád - od příštího roku pro nové inzerenty napořád 4.999 Kč.
Nyní akce - zařazení do katalogu - www.ResidenceCentralPark.cz - v této ceně ZDARMA. Od příštího roku samostatně tento katalog 3.999 Kč.
2 katalogy za cenu 1.
Nikdo se nedostane do schránek rezidencí reklamou letáky - my přes naše ochranné známky oslovíme postupně všechny jejich obyvatelé na poutavý obsah z jejich i mých problematik zábavnou formou a mou operativní činností v těchto rezidencích díky tomuto nezpochybnitelnému právu. Nebo i kolem nich do 20 metrů třeba :-) - toto místo už máme nasmlouváno.
28555
Kontakt ZDE - pro tuto akci PR reklamu článku shora nabídnutou nyní - za akční cenu 2.999 Kč - PR článek - 2 články za cenu jednoho po dobu Vaší inzerce každý rok - místo 4999 Kč jeden online katalog a 3999 Kč druhý online katalog - Vaše cena na každý rok pouze 2999 Kč pokud řeknete, že chcete slevu z Webtrhu.
Všechny tyto 3 rezidence jsou ve vzdálenosti od sebe do 500 m - všechny
28515
28516
28517
28558
28559
28576
28577
19 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 2. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E