Zadejte hledaný výraz...

Prodej zajetého e-shopu s AUTO-MOTO-TRUCK doplňky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 2. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodávám zajetý e-shop, který má daleko větší potenciál než byl doposud využit. Pustil jsem se do většího projektu a udržování tohoto e-shopu v nějakém slušném chodu již časově nezvládám. Rád bych jej předal někomu, kdo si na něj čas najde a využije plně jeho potenciálu.
E-shop je postavený na skvělé platformě shopion.cz s designem vortexvision je plný nejrůznějších potřebných modulů jako je export do ppl, DPD, intime české pošty apod. export do účetního programu POHODA - jiné moduly lze bezproblému dokupovat či měnit, je napojen na gopay platební tlačítka, lze nastavit skladové zásoby a mnoho dalších a dalších funkcí.
Měsíční náklady žádné nejsou kromě reklam a ročního hostingu. Jedná se o domény www.driverstore.cz a www.driver-store.cz a ročně vyjdou na 400,-Kč obě.
Součástí prodeje jsou i skladové zásoby, které se však neustále mění (už jen vyprodávám). K ceně je tedy nutné přičíst částku za zásoby - samozřejmě v nákupní ceně od dodavatele, která nyní činí cca 60tisíc. (o odkupu lze jednat, ale většinou mám skladem, to co se prodává)
Měsíční návštěvnost webu se v průměru pohybuje kolem 3500 zákazníků.
Měsíční obraty v průměru cca 80tisíc (nutné podotknout, že jsme se o web poslední rok už moc nestarali, jen sme platili reklamy a vyřizovali objednávky). Určitě se tržby dají bez problému zvednou, když se někdo pověnuje naplno.
Zisk z prodejů průměrně 20-25tisíc/měsíc
Předmětem prodeje je tedy web, domény, fb stránky, kontakty na dodavatele, know how, pomoc v prvním měsící (jakékoliv dotazy apod.)
Jakékoliv další informace a dotazy mě kontaktujte na martin.pavelka@hotmail.cz
Cena je uvedena bez DPH, případné slevy můžeme prodiskutovat.
40 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 6. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E