Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Logotyp a firemní identita

Zdravím,
pro firmu Christchurch Airport Transfers Limited poptávám:
Návrh logotypu a souvisejících grafických prvků. Nově založená společnost, která je součástí Airport Transfers Holding Limited, bude působit na trhu privátních taxislužeb ve Velké Británii.
Logo by mělo respektovat barevné provedení vyžadované mateřskou firmou ( tmavě modré prvky na bílém pozadí), mělo by navazovat na zaměření holdingu (přeprava osob z/na letišť v privátním režimu). U grafického provedení pro vizitky, tiskové materiály, bannery atp., musí obsahovat dodatek 'a part of Airport Transfers Holding Limited'.
na mateřský holding se ptáte všichni, musím to doeditovat.
jde o to, že v UK neexistuje jednotný předpis pro to, jak má vypadat privátní doprava - každé město to má jinak. a mnoho měst má restrikci na barvu a provedení vozů.
proto je zbytečné se ptát na holding - pokud by holding měl nějaký pevně posazený logotyp, tak by to v 50 procentech měst nemohli použít, protože místní restrictions. proto se bude každá pobočka řešit individuálně. a u nás, v christchurch, nám povolili bílá auta s modrým popisem.
zkratka logotypu může být AT - Dorset, protože to bude lokální brand. pod tím bude anotace a part of Airport Transfers Holding Limited. nejspíše drobným písmem.
Zadavatel preferuje jednoduchost grafického ztvárnění.
Platební a dodací podmínky:
Zakázky se může zúčastnit kdokoliv, zadavatel nelpí na prokazování profesní historie
Zakázka musí v okamžiku dokončení obsahovat všechny sjednané grafické prvky
Na zakázku bude sepsána smlouva o díle (v ČJ), kterou zadavatel doručí v elektronické formě vybranému subjektu v okamžiku, kdy dojde ke shodě na provedení zakázky
Smlouva o díle bude obsahovat pevně stanovený termín dokončení zakázky, včetně případného penále za nedodržení termínu dokončení ze strany zhotovitele (zkrácení doplatku v procentuální výši)
Zhotovitel dodá po finální úhradě deklaraci o přechodu práv na použití a využití díla v AJ ve prospěch zadavatele (Christchurch Airport Transfers Limited)
Platba bude rozdělena do dvou částí v poměru 50:50, kdy první část platby bude vybranému zhotoviteli odeslána v okamžiku, kdy se obě strany shodnou na znění Smlouvy o dílo, s přesným, detailním zadáním. Souhlas ze strany zhotovitele a zadavatele bude součástí smlouvy, v elektronické formě.
Druhá část platby proběhne v okamžiku, kdy zhotovitel oznámí dokončení zakázky.
Pro efektivní průběh plateb by zadavatel rád využil platformy PayPal (okamžitá kontrola přípisu finančních prostředků na účet zhotovitele), ale není to striktní podmínkou, převod může proběhnout i formou převodu finančních prostředků z účtu na účet, případně - má-li zhotovitel patřičnou možnost - může být úhrada provedena z platební karty (debetní).
Těším se na spolupráci, případné dotazy poprosím skrze zprávy zde na portálu.
Roman
-----
Všem, kteří poslali, či pošlou nabídku, se předem omlouvám za případný arogantně a stroze znějící jazyk v mých odpovědích.
Rozhodně nemám v úmyslu kohokoliv urazit tím, že se vyjadřuji stručně, a stroze - naopak, znám cenu práce a vážím si každého, kdo na sobě pracuje a je ochoten dát to své "v šanc", aby se dostal někam výš.
Jenže znáte to, jak to vypadá, když se buduje nová pobočka něčeho: mám na starosti rozjetí. Včetně aut, řidičů, serverů, webu, implementaci IVR a Booking software, do toho appky pro zákazníky a řidiče...
Prostě, je toho tolik, že prostě MUSÍM být strohý, a stručný. I pět emailů je pro mě vražedných - bez urážky...
Odpovím postupně všem a bude to strohé.
Takže se ještě jednou omlouvám...
----
Poptávku uzavírám - vybrali jsme zhotovitele.
Vám všem, kteří jste se zúčastnili, děkuji za účast a přeji všem hezký zbytek neděle.
Roman
3 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 12. 5. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Kelssie (3 hodnocení)
6. 6. 2014

Výborná domluva a skvělá platební morálka :).

Další poptávky Více