Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Funkční, rostoucí, vydělávající internetový obchod.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 2. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
bylo to těžké, ale rozhodnutí padlo. Prodám svůj internetový obchod vybudovaný od nuly. Začátek spuštění obchodu se datuje ke dni 1.2.2016 a od té doby jede tři roky bez přerušení a pořád roste.
Když dočtete celý tento inzerát, zeptáte se - proč? Proč to prodává? Je v tom nějaká habaďura?
Odpovím Vám tedy hned na začátek. Před několika lety jsem si zlomil krční obratel, nějak mě pospojovali a mohu se hýbat, ale vyhlídky na stáří nejsou dobré. To byla první výstraha. Před měsícem jsem byl s podezřením infarktu v nemocnici. To byla druhá výstraha a podle mě poslední. Rozhodl jsem se s pomocí psychiatra razantně proměnit způsob života. Musím a chci mezi lidi. Aktuálně jsem tři roky doma v malé místnosti oddělen od lidí vyjma své ženy a krásné dcery a dobavuji objednávky. Rozhodl jsem se tedy, že si dám prázdniny třeba rok a najdu novou cestu, smysl bytí.
Co tedy prodávám
V první řadě nezávislost. Budete vydělávat minimálně 40-50tis měsíčně a pokud se do toho obujete, bude to více. Jedná se o absolutně čistý výdělek oproštěný od veškerých nákladů včetně daní, soc a zdrav. pojištění atd. Prostě to co vám reálně zůstane. Jste-li zaměstnancem, můžete ze dne na den skončit. To vám nabízím.
Součástí prodeje bude úplně vše co potřebujete. Převedení nájmu eshopu (shopion.cz), který lze odkoupit. Já platím ročně nájem. Vychází to 900/měsíc. Doménu. Hosting je v ceně eshopu. V případě potřeby na vás převedu smlouvu s Českou poštou - dobré ceny. Přenechám profily na sociálních sítích. Přenechám veškeré profily v používaných reklamních systémech jako Google Ads, Heuréka atp. (Nemyslím, že je vůči novému majiteli vhodné vypisovat, jak a kde efektivně utrácet peníze za reklamu, to předám vážnému zájemci a velmi detailně. Stejně tak různá čísla a statistiky nebudu příliš zveřejňovat. Zájemci ovšem otevřu karty maximálně i třeba včetně daňových přiznání.) Vše je za ty roky nastaveno.
Naučím vás obsluhovat obchod. Naučím vás pracovat s vektorovou grafikou (nebojte se toho, je to snadné). Naučím vás obsluhovat stroj a kompletní rutinu výroby. Dostanete veškeré potřebné zařízení nutné k výrobě a obsluze obchodu včetně materiálu pro výrobu včetně profesionálního plotru Graphtec FC8000-130. Balící materiál - stovky krabic. Předám veškeré kontakty na dodavatele i například výrobce krabic atp. Samozřejmě kompletní grafiky všech produktů včetně na míru dělaných produktů - u firem se opakují objednávky i u zákazníků. Když hrubě odhadnu, cena zařízení, materiálu na výrobu a balícího materiálu dosahuje cca 100tis + stovky hodin při tvorbě grafiky produktů.
Nebudete na nikom a ničem závislí. Nebudete omezeni co do produktů - přímo je budete vyrábět. Můžete si dělat své vlastní, nechat se inspirovat ve světě nebo samotnými zákazníky. Hodně se vyrábí na míru do firem i domácností. Nebudete žádným prostředníkem.
Můžete se podívat a přesvědčit se o tom, jak to funguje nejlépe zde: https://obchody.heureka.cz/rawe-cz/recenze/
K vedení obchodu budete potřebovat místo cca 15m2 a PC. V průměru budete pracovat od pondělí do pátku čtyři hodiny za den. Když přidáte další čas jako investici do tvorby nových produktů, půjde obrat vzhůru. Nepřidal jsem za poslední rok více než pět produktů a stále obchod roste.
V případě dotazů na konkrétní věci mi prosím piště do zprávy zde na webtrhu. Budu se snažit odpovídat co nejrychleji.
Obchod si cením minimálně na 350.000,-Kč a cenu k okamžitému prodeji (kup teď) stanovuji na 400.000,-Kč. Úhrada formou splátek není možná. Cena je konečná, nejsem plátce DPH a její součástí je vše výše vypsané včetně plotru, materiálů, krabic atp. Prodávám dobré jméno obchodu, nezávislost a jistotu v očích zákazníků ověřenou časem. Pokud k prodeji dojde, bude k prodejní ceně připočítána částka 5% jako provize pro Webtrh. Smlouva o prodeji samozřejmostí.
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 22. 10. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E