Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kvalitní jazykové služby (přepisy audionahrávek, opisy, překlady a korektury)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 2. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
nabízím své služby co se týče opisu textů, přepisů audionahrávek a titulkování. Přepisuji z tištěných předloh a z audionahrávek do texťáku. Mohu přidat titulky k filmům nebo nahrávkám. Nezáleží mi na tématu textu, jsem schopná zpracovat jakýkoliv text kvalitně. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat soukromou zprávou.
Momentálně zajišťuji simultánní přepisy pro Českou unii neslyšících, v roce 2017 jsem získala státní zkoušku z psaní na klávesnici na mistrovské úrovni (tj. 2x 20 minut přepisovat při rychlosti nejméně 400 úhozů za minutu a při přesnosti 99,50 %) a také z roku 2017 státní zkoušku ze zpracování textů na počítači (tzn. oprava textu v textovém editoru za pomoci korekturních znamének, orientace v korekturních znaménkách a výborná znalost gramatiky spisovné češtiny). Dále mám také Státní zkoušku z obchodní korespondence. Absolvovala jsem také spoustu soutěží na národní a mezinárodní úrovni, kde jsem získala mnoho ocenění.
Dále pak nabízím překlady z AJ do ČJ a z ČJ do AJ.
S překládáním zatím nemám pracovní zkušenosti, ty bych ráda teprve získala. Mám však jazykový certifikát na úrovni C1, denně komunikuji v angličtině a hodně v angličtině čtu. :-) Snažím se tedy neustále své jazykové dovednosti zlepšovat a budu ráda za nabídku právě překladů.
Nabízím také korektury textů psaných v českém jazyce. Opravím gramaticky správně (podle toho, jak se dohodneme mohu opravit i slovosled apod.) jakékoliv Vaše texty, od různých seminárních prací přes žádosti až po obyčejné dopisy. Výše jsem uvedla své vzdělání v této oblasti.
Ceny si účtuji u přepisů, překladů a korektur za normostranu (Normostrana = rozsah textu 1800 znaků (symbolů a mezer) na stránce, což je 30 řádků o 60 znacích nebo cca 250 slovům běžného textu).
Mou předností je rychlost dodání, kvalita zpracování, pečlivost a také to, že je mi tato práce zároveň koníčkem. :-) V případě jakýchkoliv dotazů apod. mě, prosím, kontaktujte.
45 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 2. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více