Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zaběhnutý e-shop s elektromateriálem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 2. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
koupil jsem již zaběhnutý e-shop s elektromateriálem. Zjistil jsem, že to není úplně pro mě a také nejsem plátce DPH což by se mi zde hodilo protože spousta zákazníků jsou firmy.
Vše kupujícímu vysvětlím a ukážu, stačí jen zařídit smlouvu s DPD a dodavatelem. Dodavatel vám vychystá zboží a vy zařídíte vyzvednutí a doručení přes DPD, nejedná se tedy o klasický dropshipping. Reklamací je minimum, ale není problém nechat zboží zasílat rovnou k dodavateli. Vše je o domluvě s dodavatelem.
Marže se pohybují od cca 10% do cca 30%, s cenami můžete hýbat podle konkurence. Je zde důležité sledovat ceny dodavatele (prostřednictvím poptávek). Dodavatel má pobočky po celé ČR, není tedy problém zboží odebírat osobně.
Svého času měl e-shop statisícové obraty za měsíc, viděl jsem faktury předchozího majitele, ale pak dlouho nebyl propagován. I tak ale chodily objednávky jen z googlu apod. a ceny elektromateriálu jsou lepší než u konkurence. Za prvních pár dní ostrého provozu přišly 2 objednávky a 2 velkoobchodní poptávky
v ceně:
  • Doména zaplacená na rok dopředu
  • E-shop na platformě webareal, zaplacen ještě asi na 20 dní
  • Heuréka účet s cca 900 Kč kreditem
  • Zboží.cz účet s cca 3000 Kč kreditu
  • Kupón na Google Adwords v hodnotě 1000 Kč
U předchozího majitele e-shop generoval okolo 30 tisíc Kč zisku měsíčně. Bylo mi to doloženo fakturami. Poté ale dlouho nebyl propagován, ale i tak chodily objednávky z organického vyhledávání. Je to zajímavá příležitost pro někoho, kdo na to bude mít čas, což já nemám. Jde mi o to e-shop rychle prodat, aby nestál. Je to škoda.
E-shop je pozastaven, kampaně na heuréce a zboží.cz také, pro nahlédnutí použijte heslo: Prodej123
P.S. Již jsem zde inzeroval dvakrát, dostal jsem desítky zpráv a většina z nich byla ve smyslu, jestli budu moct jen sedět na zadku a počítat peníze. Tak ne tak to není, je za tím práce jako za vším. Slevuji protože už mě na tyhle zprávy reagovat nebaví a doufám, že si to veme někdo normální a mě se aspoň část investice v které jsem neodhadl své časové možnosti vrátí.
24 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 15. 11. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E