Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej fungujícího eshopu s módou za méně než 1/4 prodejní ceny zásob – sleva 150.000 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 1. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji eshop, který jsem koupil cca před skoro 3 lety, zavedl spoustu automatických procesů a nyní se eshopu stačí věnovat cca 1 hodinku denně (vyřízení reklamací, marketing obecně - spíše organizace úkolů pro dodavatele služeb - eshop je napojen na ligistickou firmu, která řeší odesílání i přijímání zásilek/díky tomu není ziskovost tak vysoká, ale stále dává smysl).
Opětovná dražba - nemám prostor se eshopu věnovat a prodám ho prakticky za polovinu výrobních nákladů (vlastní systém, automatizace, + všechny zásoby)
Vše rád vysvětlím v detailu případným kupujícím.
Aktuálně jsou zásoby v prodejních cenách za 500 tisíc. Kč. vše zabalené v krabicích a popsané. Dovezu v rámci ceny kamkoliv po ČR.
Nabízím k prodeji fungující eshop s pánskou módou. Hned na začátek - důvod prodeje:
Manželka se mu věnovala vedle svého zaměstnání (cca 1 - 2 hodiny denně), ale nyní se nám narodil syn, takže nemá prostor se dále v tomto segmentu realizovat. Pokud se eshop nepodaří prodat, budeme ho dále mít jako vedlejší zdroj příjmu/nyní jsme ho přesměrovali a používáme pouze jako affiliate.
Eshop je nyní vypnutý, nemáme prostor se o něj starat - návštěvnost stále cca 6000 UIP měsíčně bez jakékoliv propagace.
Co nabízím:
- prosperující eshop s pánskou módou
- vlastní systém eshopu, který je plně automatizovaný (napojení na firmu, která skladuje, odesílá a přijímá objednávky)
- vše zautomatizované (náročnost cca 1 hodina denně - pouze elektronická evidence:vratky, reklamace, emaily, objednání u dodavatele + nové produkty zadat, udělat popisek, atd. + marketing - mám člověka, co to dělá za rozumné peníze)
- eshop fungující od roku 2010
- databázi cca 2.500 zákazníků pro emailing (každý rok pročistíme o neaktivní emaily)
- eshop propojený s iDokladem a platební bránou (vystavování faktur a evidence EET automaticky, předávání na účetního také automaticky)
- automatické propojení s logistickým systémem (vedení skladu, příjem a odesílání objednávek dělá subdodavatel za domluvené ceny)
- kontakt na současného účetního, který řeší veškerou agendu spojenou s DPH, kontrolním hlášením a výkazy (skvělý člověk za super cenu)
- kontakt na současného programátora - skvělý člověk, řeší věci obratem za předem domluvené ceny, není potřeba žádné další investice, pokud nechcete eshop dále posouvat
Statistiky eshopu za rok 2018:
- 682 objednávek (průměrná hodnota objednávky 1.380 Kč)
- obrat 940.972 Kč
- marže na produktech 35-100%
- zisk za rok 201 cca 230.000 Kč
Jde o segment módy, takže je důležité dobře pracovat s popisky produktů, velikostními tabulkami a informacemi pro zákazníka. Bohužel i s ohledem na narození syna na toto nemáme čas, takže eshop trošku ztratil lesk v posledních 2 měsících (viz například Heureka - máme 86%). I to je důvod pro tak nízkou cenu. Eshop jede pouze setrvačností. Pokud se ho někdo ujme, kdo dokáže dobře dělat marketing, popisky produktů a komunikovat se zákazníkem (odesílání balíků řeší dodavatel logistických služeb), tak eshop má skvělý potenciál.
Se vším na začátku samozřejmě pomůžu, vysvětlím. Máme celou řadu nerealizovaných nápadů, které za cenu kup teď rádi poskytneme.
Nemám problém nasdílet GA vážným zájemcům.
3 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
42 hodnocení
členem od 22. 2. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E