Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej e-shopu www.ilwy.sk – sortiment atraktivních zdravotních a kosmetických přístrojů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 1. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
E-shop do aktuální doby sloužil jako slovenská mutace úspěšného českého e-shopu www.ilwy.cz, který je již na trhu 14 let. Administrační rozhraní e-shopu je Shoptet, e-shop je plně automatizovaný s funkčními procesy. E-shop byl vytvořen na základě poptávky slovenské klientely. E-shop má aktuálně 191 položek produktů. Další cca 10 produktů připravené na přidání.
V e-shopu vidím potenciál k rozvoji a růstu na Slovensku v budoucnu. Já nyní nemám časovou kapacitu se e-shopu věnovat, v tomto bodu vidím potenciál a možnost pro občana Slovenské republiky využít znalost tamního trhu a pozvednout eshop a prodej.( není vyloučen prodej i v rámci ČR.)
Doposud byl pouze základně propagován poze na heureka.sk. Pro kupujícího doporučuji registrovat se do všech vyhledávačů a porovnávačů na Slovensku. Tím se výrazně zvýší obrat a zisk. Bez propagace za 4 měsíce 45 objednávek – 6000 EUR obrat. (Pro představu česká verze ilwy.cz má za posledních 6 měsíců 528 objednávek s obratem 1,54 mio Kč.)
Spolupráci si představuji na bázi velkoobchodní spolupráce pod hlavičkou značky Ilwy. Majiteli zajistíme dodávku produktů včetně popisů a návodů ve slovenském jazyce a fotodokumentace. Majiteli poskytneme veškeré poradenství k produktům a při reklamacích a dotazech od zákazníků. Nové zboží automaticky může převzít a vložit do svého eshopu. Samozřejmostí je podpora při seznamování se s administrací a chodem e-shopu.
Náklady aktuálně:
Shoptet – 13 EUR/měsíc
Heureka.sk – 25 EUR/měsíc
Obalový materiál – do 5EUR/měsíc
Případní vážní zájemci, prosím kontaktujte mě zde +420 737432601 nebo pište do SZ.
16 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 30. 1. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E