Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej automatického herního e-shopu se specializací na náhodné klíče

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 1. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Předmětem této aukce je herní obchod www.randomkey.cz s obrovským potenciálem, začali jsme přibližně v polovině září (první EET záznam - 13.9.2016) a do teď má obchod obrat téměř 85 000 Korun.
O čem to vlastně je?
Tento herní obchod není úplně běžným obchodem a to především u nás v ČR a na Slovensku. Především se specializuje na náhodné klíče, co to přesně znamená se můžete přesvědčit na doméně www.randomkey.cz. Samozřejmě není problém prodávat i hry samotné, ale vznikl právě s touto specializací a je zcela na Vás, jak jej povedete dál.
E-shop již teď má spoustu zákazníků, kteří se stále vracejí, protože prostě chtějí své štěstí zkusit znovu a znovu.
Nabízeny jsou pouze aktivační klíče (e-licence - žádné krabicovky poštou).
Proč právě e-shop s herními klíči?
- Neřešíte reklamace - E-licence ze zákona nelze reklamovat.
(Pouze v případě, že zákazník dostane použitý klíč, ale to se stává opravdu zřídka a většinou je to Vaši chybou...každý občas chybuje.)
- Vše je automatizované.
Tento e-shop nabízí pouze e-licence, tudíž se vyhnete odesílání pomocí dopravců apod. Vše je automatické a zákazníkovi se ihned po zaplacení pošle automaticky klíč, kterým daný produkt sám aktivuje.
U náhodných klíčů jsou opravdu obrovské marže! Pokud máte zájem, napište do zpráv konkrétní produkt a mohu Vám ji sdělit.
Jak to funguje?
E-shop funguje na rozhraní u Exitshop.cz, což je snad (dle mého názoru), nejlepší firma ve svém oboru. Komunikace s nimi je vždy velmi rychlá a moc příjemná, vždy Vám poradí. Po zakoupení tohoto e-shopu budete muset napojit svoji platební bránu. Já jsem velmi spokojený klient (i na jiných e-shopech) platební brány GoPay, která si bere opravdu malé poplatky a funguje absolutně bez jakýchkoliv problémů. - Napojení je jednoduché a díky této platební bráně nemusíte bojovat s EET, stačí si pouze vytvořit provozovnu a každá platba Vám do ní automaticky skočí přes GoPay.
Každý týden platíte ExitShopu fixní poplatek, který je 120Kč a poté férový poplatek (při zmiňovaných obratech se pohybuje přibližně stejně jako fixní poplatek). V této ceně je i hosting, podpora, šablona a automatizační systém.
Poté co si nakoupíte aktivační klíče, tak je musíte naskladnit jednoduchým nakopírováním. Ve výsledku to znamená, že si nakoupíte stovky klíčů a měsíc se skladem nemusíte zabývat. Prostě si uděláte jeden den, kdy nakopírujete pár klíčů do skladu a máte na týdny vystaráno.
Co vše dostanete?
- Logo
- Doménu: www.randomkey.cz
- Facebook stránku obchodu, která do teď činí přes 340 fanoušků. (zde)
- Sdílení na stránce Impérium Hráčů, která má přes 54 tisíc fanoušků po dobu 2 týdnů zdarma. (1 příspěvek/den)
- Bude Vám předán e-shop na doméně www.randomkey.cz.
- Skladové zásoby
- Kontakt na velmi dobrého dodavatele (z ČR)
Nakonec ještě obrázek o návštěvnosti, e-shop od začátku, což je od 10.9.2018 dosáhl přes 31 640 návštěv a 127 298 zobrazení (Mohu doložit - statistiky z Google Analytics).
Co je nutností pro výdělek z e-shopu?
- Vytvářet příspěvky na vlastní FB stránku RandomKey.cz, k čemuž se váže i dobrá komunikace se zákazníky.
- Investovat do reklamy a není nutností právě peníze, nýbrž čas! Na Facebooku je spoustu, spoustu velikých skupin, které jsou zaměřeny konkrétně na hráče, což je dokonalá cílová skupina a je na Vás jak je dokážete v těchto skupinách zaujmout svými příspěvky - to je možnost reklamy, která je zdarma. Poté, pokud jste šikovní a dokážete si sami vytvořit placenou reklamu na Facebooku, tak úspěch to může mít také velmi veliký, zkrátka je už poté na Vás, kde se rozhodnete investovat (Zbozi.cz, Heureka.cz, Google Ads....)
Váš úkol tedy zní:
- Starat se o marketing.
- Naskladnit včas zásoby.
- Kontrolovat fir. e-mail.
- Kontrolovat nové produkty a v případě zájmu je zařadit do nabídky.
Proč e-shop prodávám?
Jsem rád za momentální stav, ve kterém e-shop je, ale již mě to úplně nenaplňuje a rád bych se věnoval i jiným oborům, samozřejmě se tomuto oboru budu věnovat dále, ale na jiných projektech, které vlastním jako je například IGamers.cz či Impérium Hráčů a redaktořina.
Chtěl bych ho prodat do dobrých rukou, které v tom budou pokračovat. Pokud bude majitel schopný věřím, že se tento herní e-shop může stát opravdovou jedničkou v oboru.
Příklad marže:
Náhodný Steam klíč
Nákup za VO cenu: 4 Kč
Prodejní cena: 19 Kč (Nikde se neprodávají za lepší cenu v ČR, tudíž můžete i zdražit)
Jak bude fungovat dodání her?
Po zaplacení aukce dostanete také kontakt na dodavatele (z ČR), který o tomto prodeji ví a počítá s Vámi.
V případě zájmu nemá problém sepsat smlouvu.
Funguje to na principu peněženky, vložíte peníze a poté nakupujete produkty, které potřebujete v libovolném množství za domluvenou VO cenu.
V případě jakéhokoliv dotazu se neváhejte zeptat.
Čistý zisk za tyto dva měsíce Vám opět sdělím na vyžádání, nechci jej uvádět veřejně.
Nejlepší bude, když mě kontaktujete na e-mailu: pavelnmc@seznam.cz.
V případě přihození souhlasíte s tím, že bude sepsána smlouva o předání e-shopu. Cena smlouvy bude uhrazena "napůl". (odhadem bude smlouva stát 5,5 tisíc korun).
31 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 2. 2. 2015
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E