Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím investiční příležitosti

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 1. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Pokud hledáte možnosti kde investovat a zhodnotit vaše finanční prostředky, tak vám mohu nabídnout několik možností z různých oblastí. Nejedná se o žádné nově spuštěné oblasti investování nebo strat-up, ale o známé oblasti, které již zřejmě také znáte. Ale jelikož je na internetu mnoho nabídek z uvedených oblastí a i z jiných oblastí investování, tak je někdy náročné nalézt fungující a kvalitní příležitost, která může nabídnout zhodnocení vašich financí. Nabízím vám tedy ověřené možnosti investice, o které se zajímám již delší dobu. Jelikož ale nemohu investovat vlastní kapitál v takové výši, která je buď požadována nebo která by nabízela zajímavou výši zhodnocení, tak tyto možnosti nabízím případnému investorovi nebo investorům, za jednorázovou provizi nebo procento ze zisku, které získáte prostřednictvím těchto investičních příležitostí. Kromě předání kontaktů na jednotlivé společnosti, nabízím také v rámci svých možností podporu při sjednávání investiční příležitosti, na základě zkušeností z této oblasti.
Uvedené investiční příležitosti jsou z oblasti finančních trhů a zahraničních nemovitostí. U první uvedené oblasti se jedná o investiční fond, který zhodnocuje finance klientů na finančních trzích. Jedná se o řízený fond s několika portfolii, u kterých je možné ověřit reálné výsledky obchodování. Většinou je zde minimální požadovaný vklad $5,000. Zhodnocení se poté pohybuje průměrně kolem 10% měsíčně. Uvedená portofolia nabízí stabilní zisky a jsou založena především na fundamentálním obchodování (na základě vyhlašování ekonomických zpráv), které nabízejí mnohem větší příležitosti ke zhodnocení, než které nabízí technické obchodování finančních instrumentů.
Z této oblasti mohu dále nabídnout investici prostřednictvím obchodní platformy (software), který nabízí obchodování statické arbitráže akcií. Tento software porovnáná ceny tisíce akcií a vyhledává obchodní příležitosti. Statická arbitráž nabízí velmi vysokou pravděpodobnost, že při otevření dvou korelujících akcií, bude vždy jeden z těchto dvou obchodů ziskový a celkově tedy zisk větší, než ztráta z jedné z těchto dvou obchodních pozic. Poskytovatel je na trhu již několik let a nabízí kvalitní podporu pro jejich systém. Software vyhledává vzájemné korelace mezi jednotlivými akciemi a poté pokud je nalezena korelace, tak poskytuje obchodní signál, kterou akcii nakoupit a kterou prodat. Zároveň tyto dva obchody sleduje a znovu poskytuje obchodní signál k uzavření těchto dvou obchodních pozic, kde je výsledkem ve většině případů zisk. Kromě obchodních signálů a porovnávání cen akcií, nabízí software také zpětné testování jednotlivých párů akcií, na základě, kterých je možné si vybrat vhodné instrumenty pro obchodování. Výše uvedený software používají velké hedge fondy a zhodnocují tak finance svých klientů o několik desítek procent ročně a to vše s velmi nízkým rizikem. Poskytovatel nabízí tento sytém za velmi přijatelnou cenu $500 ročně.
V oblasti finančních trhů se pohybuji již několik let a zabývám se především vývojem vlastních strategií pro obchodování na finančních trzích. Mám vytvořený vlastní indikátor a automatický obchodní software (Expert Advisor), který obchoduje na základě jednotlivých hodnot indikátoru a dalších podmínek. Z této oblasti mohu tedy nabídnout také vlastní obchodní strategie ve formě licence. Mám k dispozici výsledky z reálného účtu, které mohu případně poskytnout k nahlédnutí. Nabízím licenci jako portfolio, které obsahuje celkem 7 konzervativních strategií pro forex instrumeny. Podle backtestů strategie nabízejí úspěšnost ziskových obchodů kolem 70% a drawdown kolem 10%. Zhodnocení se poté pohybuje kolem 10% ročně bez použití positionsizingu (navyšování objemu obchodů). V reálném obchodování jsou uvedené statistické hodnoty téměř identické jako u backtest výsledků.
Z další uvedené oblasti investiční příležitosti mohu nabídnout investici z oblasti koupě zahraničních stavebních pozemků. Aktuálně se již několik let prodávají v této oblasti pozemky za velmi nízkou cenu oproti dřívější ceně pozemků v této oblasti. Stavební pozemky mají schválené stavební povolení. Pozemky jsou tedy vhodné buď jako investice, kde by poté bylo možné pozemky prodat za vyšší cenu nebo jako investice v oblasti výstavby rodinných domů, které by bylo možné dále pronajímat a následně prodat za vyšší cenu. S menšími výdaji za služby, je tedy možné tyto pozemky zakoupit také prostřednictvím realitní kanceláře, která by zprostředkovala zcela ověřenou koupi těchto pozemků v zahraničí.
Jelikož nabízím příležitosti, které skutečně nabízejí zhodnocení financí a to s potencionálně velmi nízkým rizikem, tak tato nabídka investiční příležitosti je pouze pro vážné zájemce, kteří opravdu mají zájem získat více informací o těchto investičních příležitostech. A v případě vašeho zájmu o některou nabízenou možnost investice, tedy požaduji uzavření smlouvy o případné provizi nebo procentu ze zisku, před sdělením konkrétních kontaktních údajů. Samožejmostí je poskytnutí náhledů reálných výsledků před podpisem smlouvy.
Více informací a odpovědi na vaše dotazy mohu poskytnout přes PM. Stejně tak je možné domluvit se na výši odměny.
18 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
13 hodnocení
členem od 17. 8. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od p.tr. (22 hodnocení)
27. 8. 2021

Rychlý a zcela bezproblémový kšeftík, doporučuji :).

ikona hodnoceni
od Sebastian (10 hodnocení)
4. 12. 2019
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Kompletniweb (13 hodnocení)
13. 5. 2019

Šlo jen o úpravu php formuláře, což zabralo pár minut…

Další poptávky Více