Zadejte hledaný výraz...

OH.cz * Aukce 15 let registrované.CZ domény * Premium 2L doména

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 1. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Vítejte v exkluzivní aukci 15 let registrované, prémiové 2L domény - OH.cz
Prosím, aby se aukce zůčastnili pouze vážní zájemci, kteří mají v úmyslu za doménu OH.cz skutečně zaplatit (přečtěte si pozorně podmínky aukce).
Naše společnost je od roku 2004 vlastníkem domény OH.cz (první registrace domény v roce 2001), na které jsme v minulosti provozovali obchodní portál a online databázi firem (databáze není součástí prodeje, pouze doména).
Celou historii, včetně starých náhledů webu je možné si prohlédnout zde: https://web.archive.org/web/*/oh.cz
Vzhledem k časové vytíženosti a konkurenceschopnosti tohoto projektu jsme provoz v roce 2016 ukončili (7/2016) a v druhé polovině roku 2018 jsme se definitivně rozhodli doménu prodat.
Co je možné na doméně OH.cz provozovat?
Krátká odpověd by byla: téměř VŠE, ale jako jedno z možných a současně ideálních využití této krátké 2L domény se v podstatě nabízí samo již v jejím názvu OH.cz - tedy exkluzivní portál Olympijských her. (vzorový vzhled URL odkazu pro nadcházející Olympijské hry v roce 2020 -  OH.cz/2020, který je velmi výstižný. Srovnejte např. s oh.idnes.cz/2020).
Stačí si zadat do vyhledávače Google nebo Seznam klíčové slovo OH a začnou Vám tam sami vyskakovat odkazy na veškeré weby s olympijskou tématikou. V období, kdy jsme ještě provozovali zmíněný portál a naše webstránky byly zaindexovány Googlem a Seznamem, tak to s sebou neslo nesmírnou výhodu bezplatné návštěvnosti, obzvláště pak vždy v roce, kdy se konaly Olympijské hry.
Samozřejmě doména je to univerzální, výborně zapamatovatelná a při adekvátní reklamě a marketingové strategii ji lze využít prakticky pro jakýkoliv obsah.
Závěrem asi není potřeba přehnaně zdůrazňovat, že takovéto 2L domény již dnes nejsou bežně dostupné k registraci, a proto se Vám zde v této aukci nabízí skutečně vyjímečná příležitost stát se novým vlastníkem exkluzivní domény OH.cz.
OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY této aukce:
Ke konečné ceně aukce bude připočítáno DPH ve výši 21%
- do 24 hod. po skončení aukce bude výherce kontaktován ohledně přípravy kupní smlouvy (KS).
- KS musí být podepsána do 5 prac. dní od ukončení aukce
- platba bankovním převodem do 2 prac. dní od podpisu KS
- začátek procesu fyzického převodu domény na nového vlastníka do 48 hod. od připsání peněz na náš bankovní účet. Převodem v rámci Subreg.cz (nejrychlejší) nebo k jinému registrátorovi, dle výběru kupujícího.
- kupující od nás obdrží daňový doklad / fakturu
- doména OH.cz je ve vlatnictví kupujícího, transakce je úspěšně ukončena.
Aktuálně je registrace domény OH.cz vedena u českého registrátora Subreg.cz
17 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 4. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E