Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vývojář sítě webů – Python

Sháním zkušeného a samostatného programátora nebo (lépe) firmu z Prahy, která převezme vývoj a údržbu skupiny eshopů se společnou administrací v jazyce Python na serveru FreeBSD. Jedná se o poměrně robustní aplikaci, nemá úplně podrobnou dokumentaci a testy je pokryta jen z části.
Hledám dlouhodobou spolupráci. Žádný z bývalých programátorů není k dispozici, jsem k dispozici pouze já ke konzultacím, kdy jsem asi schopen říct v základech jak web funguje. Ideální by byla firma, kde bude zaškoleno do systému více lidí a bude zajištěna kontinuita.
Preferuji pružný a osobní přístup, kdy změna/oprava, kterou budu zrovna potřebovat udělat, bude provedena v rámci možností obratem, veci dělat efektivně, nikoli nezbytně "tak, jak se to dělá ve velkých firmách".
V současnosti jsou nejdůležitější:
přechod na https (není jednoduché z mnoha důvodů, které jsem schopen popsat na vyžádání)
zprovoznění klonu pro testování, aktualizace software na serveru
úprava CSS mobilní verze
tvorba slevových kuponů
slití jazykových verzi CZ a SK (nyní běží zcela odděleně na eprofi.cz a eprofi.sk) a úprava celého prostředí pro provoz různých jazykových verzí současně (k diskuzi)
Správce serveru je k dispozici pro zprovoznění.
• hledá se vývojář na backend i frontend pro implementaci nových funkcí na Eprofi.cz/sk a údržbu projektu
projekt používá:
• jazyk Python, framework Django
• SQL databáze (MySQL)
• Redis jako cache a broker pro Celery
• na serveru uwsgi, supervisor
• frontend:
◦ Javascript (jQuery)
◦ SASS (CSS kompilátor), Compass
vývojář by měl:
• dobře znát jazyk Python
• být schopen zorientovat se a pokračovat ve vývoji projektu v Djangu
• znát Javascript (použití jQuery), HTML, CSS (SASS)
• umět správovat kód v GITu
• být schopen rozjet, spravovat aplikaci na serveru a nasazovat změny do produkce (ve spolupráci s administrátorem serveru, FreeBSD)
Jde o na zakázku dělaný systém, kdy více eshopů se společnou administrací může mít klienty (a tím pádem z pohledu z internetu běžet) na různých hostinzích, ale veškerá data i šablony se tahají z centrálního serveru.
Upozorňuji 23 leté kluky - pravděpodobně na to nemáte ! Měl jsem několik takových zájemců a vzdali to! Weby jsou, ačkoli to nevypadá na první pohled, pod povrchem dost komplexní, mají netradiční řešení a funkce.
V současnosti chci na projektu udělat několik větších úprav (automatizovaný dárkový systém, slevové kódy, hezčí newslettery, jazykové verze pod společnou administrací, mobilní verze) a spoustu drobnějších úprav, velice uvítám i návrhy na zlepšení od samotného programátora, proaktivní přístup - zkušenost s vývojem eshopů a vaše vlastní návrhy.
DŮLEŽITÉ:
Spolupráci podmiňuji oboustranně smluvně závazným hodinovým plněním minimálně 20 hodin měsíčně po dobu 3 let (tímto se chci krýt proti "profesionálům", kteří mi po 2 měsících řeknou, že se jdou věnovat něčemu jinému, a nebudou ze dne na den řešit ani běžnou administraci a problémy, v reálu těch hodin bude pravděpodobně více, prvotní větší úpravy budou minimálně na 100 hodin.
Programátor musí být z Prahy, předností je jeho schopnost pracovat několik hodin týdně v reálném čase za mojí fyzické přítomosti (ideálně u mě v kanceláři na Praze 9) protože to je zdaleka nejrychlejší, nejefektnější forma komunikace i práce, zejména při řešení problémů a počátečního zaučování.
Nabídněte prosím hodinovou sazbu.
22 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 13. 3. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od wounter59 (2 hodnocení)
14. 12. 2019
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Pavel Janků (93 hodnocení)
17. 1. 2015

Bezproblémové a spolehlivé jednání, rychlá platba. Doporučuji!

ikona hodnoceni
od jarin001 (37 hodnocení)
13. 1. 2012

Bezproblémová komunikace a rychlá platba

Další poptávky Více