Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Programátor k dispozici pro Vaše projekty

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 12. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den všem.
Nabízím své programátorské služby. Od roku 2006 jsem pracoval na širokém spektru projektů s využitím webových technologií pro korporace, startupy, státní sféru nebo malé a střední firmy. Odpovídal jsem za programování a vývoj, u řady projektů jsem řídil vývojový tým. Mám zkušenosti nejen se samotným vývojem, ale také s obchodním pohledem a online marketingem. Pro řadu státních institucí jsem zpracovával technologické analýzy současných či připravovaných webových řešení. Soustředím se primárně na samotný vývoj, kterým je mým koníčkem, ve vývoji však využívám zmíněných širších zkušeností.
Programovací jazyky a technologie, které používám jsou PHP, Perl, MySQL, HTML5, JavaScript, jQuery, PostgreSQL, Oracle, Visual Basic, C#, .NET. Jsou seřazeny od nejčastěji používaných. Jsem schopen vývoj backendu i frontendu včetně kódování.
Nedělá mi problém upravovat cizí frameworky nebo surové kódy postavené namíru danému projektu, zládám vývoj pod Nette, naprogramuji změny a pluginy ve Wordpressu, Joomle, PrestaShopu, Magentu, XML můstky a různé rutinní problémy. Zpracuji malý web i obrovský portál. Mám zkušenosti s vývojem malých firemních webů, ale také rozsáhlých katalogů, portálů, IoT cloudových řešní v energetice, výrobními systémy v automotive a aerospace nebo vzdělávacími portály či aplikacemi s rozšířenou realitou.
V současném okamžiku rozvíjím eshopové řešení pro nadnárodní korporaci a hledám na volný čas zajímavé projekty a výzvy, rád poznám nové technologie. Nehledám práci na full time, ale jen práci na zpestření. V průměru maintenance v rozashu 10ti pracovních hodin týdně, na větší projekty v předstihu alokuji více času.
V komunikaci preferuji Slack, jsem na něm dostupný téměř celý den a koncentruji v něm komunikaci nad všemi projekty. Telefonické konzultace a osobní setkání vždy po vzájemné dohodě. Nedělá mi problémy v případě potřeby cestovat, jsem zvyklý na delší trasy po Evropě.
Snažím se dodávat projekty vysoké kvality při vysokém pracovním nasazení, nadšení a nízké ceně. Při obchodních i osobních jednání pevně ctím zásady důvěry, úcty, spolehlivosti a slušnosti.
Podmínky spolupráce jsou vždy vyřešeny vzájemnou dohodou. Nebráním se odměnám projektovým ani hodinovým. Rád zpracuji předběžný rozpočet nebo podrobnou analýzu projektu. Výši odměny stanovuji dle náročnosti projektu a vzájemnou dohodou ke spokojenosti klienta. Orientační cena prací je u cca. 500 Kč - 800 Kč / 1 hod.
Podrobnější reference rád poskytnu vážnějším zájemcům. Hledám dlouhodobou spolupráci, zajímavé projekty a profesionální přístup.
Děkuji za Vaše nabídky.
42 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 15. 1. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Irena Vítková (4 hodnocení)
24. 1. 2021

Další nabídky Více