Zadejte hledaný výraz...

Hledám trenéra, který mě naučí stavět stránky wp a bude mě supervizorovat

Dobrý den,
vím že je moje přání neobvyklé, ale rád bych našel programátora, který mě naučí stavět stránky Word Press a bude mě supervizorovat. Většinu svých stránek jsem, si stejně tvořil sám, ale neumím ještě vše, proto poutřebuji spolehlivého partnera, který mě to naučí a pokud nebudu stíhat, pomůže mi s tím. Mám klub investorů a týdně mám poptávku na nové stránky od klientů i od svých projektů.
Kdo z vás mi s tím pomůže, samozřejmě ne zadarmo a stane se mým spolehlivým partnerem?
Nabídky prosím pouze na email: o.neumann@tradecon.cz a děkuji předem. ON
11 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 10. 9. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Martin Svozil (5 hodnocení)
10. 3. 2022

Pan Neumann, i když nechce platit, tak se sníží k nadávkám a výhrůžkám. Udělejte si obrázek sami. Pokud chcete důkazy, přepošlu vám komunikaci.

ikona hodnoceni
od Martin Svozil (5 hodnocení)
10. 3. 2022

Problém s platbou, výmluvy, kecy.. Nedoporučuji, pokud teda nechcete pracovat zdarma. Takhle to totiž pan Neumann a jeho firma Tradecon dělá. Doporučuji hledat jeho jméno a firmu na Google.

ikona hodnoceni
od Tomáš Dom (1 hodnocení)
7. 8. 2019

Na začátku velké sliby, velké plány, odsouhlasený nàvrh marketingové strategie. Poté komunikace začala slábnout. Výmluvy a výmluvy. Nerad píšu negativní recenzi někomu, ale zde si opravdu dejte pozor. Bude Vás to stát pouze hodně času a ve finále se nic neuskuteční. Projekty jsou nedodělané

Další poptávky Více