Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvoření jednoproduktového e-shopu – vše na 1 stránce (homepage)

Zdravím,
hledáme programátora a kodéra (nejlépe v jedné osobě) pro vytvoření jednoduchého 1-3produktového webu - nevím jak přesně se nazývá ten typ webu, kde je vše na jedné stránce - homepage a veškeré údaje se zobrazují scrollováním dolů.
Grafiku dodáme v PSD..
Pro představu - jednalo by se o web jako např. www.smartwin.cz - jen tedy "jednodušší", na tomto webu jsou nahoře různé záložky, nám stačí umístit veškeré údaje na jedné stránce bez dalších záložek. Přesněji něco jako tento web - www.cashup.bet
Je potřeba, aby bylo možné vytvořit novou objednávku, tudíž i registrace zákazníka, v administraci aby byla základní správa těchto objednávek (možnost stornování, označování jako zaplacené, přidání poznámky k objednávce, úprava objednávky - e-mail, počet zakoupených produktů, způsob platby atd.).
2 způsoby platby: 1) integrace platební brány GoPay 2) bankovní převod - systém bude vygenerovávat platební údaje (variabilní symbol = číslo objednávky)
Rozhodujeme se mezi využitím služem jako Shoptet na úkor některých funkcí a grafiky a naprogramováním webu na míru, nicméně v tomto případě cena nesmí být příliš vyšoká.
Preferujeme dobrou cenu a rychlost vytvoření.
Vážní zájemci prosím o kontakt do PM - přidejte reference na podobné jednoduché weby a odhadovanou cenu.
Předem díky
Dmitrij
41 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 3. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více