Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám WordPress specialisty, kteří převezmou správu webu

Dobrý den, moje nabídka je trochu nevšední.
Hledám specialisty na wordpress, kteří převezmou správu webu. Na zakázku jsem vytvořil obecní web, ale bohužel z časového hlediska je to pro mne nepřístupné - vzdálenost a pracovní čas. Proto hledám, zodpovědného člověka, který se tímto živí a má pod sebou několik takových webů.
Pod dohledem bude mít potom správu webu, aby vše fungovalo tak jak má, doděláš menší úpravy, zaučíš obecného zaměstnance jak přidávat, příspěvky, fotky, úřední věci a dokumenty atd..
Cenu za úpravy si sjednáš sám (nastaven limit), a měsíční poplatek za správu webu taky. Důležité je aby jsi byl k dispozici a splnil veškeré požadavky klienta a osobně navštívil a naučil jak web funguje.
Důležité
Hledám někoho z okolí těchto měst: Ostrava, Frýdek Místek, Frýdlant nad Orlicí, Havířov, Karviná, Český Těšín, Třinec, Jablunkov, Frenštát pod Radhoštěm.
Samozřejmě může to být i jinší poloha, ale z těhle míst je to cesta cca 30 minut autem. Zázemí a lidé na obci jsou milí a skvělí, po jedné návštěvě nebude potřeba dalších jedná se pouze o zaučení. Dokončení projektu je rozpočet cca 7 tisíc - které by náležely. Poté by jste se pouze starali aby web fungoval a když přišel třeba nějaký eror tak ho vyřešili.
Pište do PM nebo na mail: kliparto@seznam.cz veškeré věci by jsme probrali po telefonu a to adresu webu, místo obce atd..
Děkuji
20 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 6. 9. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od David Hampl (87 hodnocení)
20. 6. 2019
Katastrofální spolupráce. Rozhodně nedoporučuji ostatním uživatelům!
ikona hodnoceni
od PM (0 hodnocení)
9. 6. 2019

Nedoporučuji pracovat pro tohoto pána. Při zpracování zakázky výborná komunikace, práce byla provedena obratem. Fakturu ale vůbec nezaplatil, a vždy napíše zavádějící info, že pošle potvrzení platby nebo že již zaplatil, přitom ani za několik dní po tom žádná platba opět nedorazila.

ikona

Nesolidní, nepoctivé jednání.

ikona hodnoceni
od Martin Ovári (3 hodnocení)
15. 2. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více