Zadejte hledaný výraz...

Makibes.cz – rychle rostoucí nositelná elektronika s velkým potenciálem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 11. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Nabízím k prodeji velice atraktivní doménu ___Makibes.cz___ s velkým obchodním potenciálem. Značka Makibes ( oficiální doména www.makibes.com ) je mladý startup založený v roce 2015, který se specializuje na raketově rostoucí segment nositelné elektroniky. V segmentu nositelné elektroniky je velký prostor pro začínající značky vzhledem k tomu, že velcí hráči jako je Apple, Samsung, Garmin aj. jsou s koncovými cenami ať už chytrých hodinek či náramků v řádech tisíců zcela mimo cenovou hladinu produktů Makibes => prostor pro startupové značky, které své prostředky neinvestují do drahých marketingových kampaní a tím pádem je u těchto menších značek vysoká marže u produktů. Značka Makibes v každém případě není úplný začátečník a těší se velké oblibě mezi uživateli nositelné elektroniky, zároveň má za sebou již mnohatisícové prodeje svých chytrých náramků a chytrých hodinek ( viz. prodeje v rámci Aliexpress )!
*logo má pouze ilustrační charakter, není součástí prodeje domény
Značka Makibes je v česku v tuto chvíli nováčkem na poli nositelné elektroniky což vytváří silný kupní potenciál pro případného prodejce této značky na CZ trhu. Pro koncové zákazníky jsou produkty značky Makibes atraktivní alternativou k zavedeným značkám za velice příznivou koncovou cenu.
Dle mé přibližné kalkulace se marže na těchto produktech pohybuje okolo 40-50% v každém případě vycházel jsem z agresivních koncových cen, pokud si nastavíte cenotvorbu vyšší případně si vyjednáte lepší nákupní ceny, tak se můžete klidně pohybovat na marži 100+ % což už je velice atraktivní komodita! Záleží také na vývoji cen konkurence ke které budete nejspíše cenotvorbu přibližovat.
Velkým benefitem této značky jsou kvalitní marketingové materiály podporující prodeje této značky viz. níže uvedené bannery, datasheety + globální oficiální webová stránka (jedná se pouze o demonstrativní příklad několika marketingových materiálů, celkově jich je mnohem více) :
Některá produktová videa :
Co konkrétně prodávám :
Kolik stojí provoz :
  • Doména ( 151 Kč vč. DPH / rok ) - aktuálně je uhrazená až do 22.08.2019.
  • Hosting Wedos.cz ( 363 Kč vč. DPH / rok ) – není součástí prodeje a není podmínkou jej zřídit u společnosti Wedos.cz , výběr je čistě na Vás. Hosting není podmínkou pro držení domény.
Je možné na této doméně postavit kompletní eshop nebo příkladně mikrosajtu s odkazem na produkty u affiliate partnerů kdy budete realizovat příjem z partnerských prodejů ( zde bude nutné zřídit dodatečně hosting / najít vhodného affiliate partnera s produkty Makibes ) nebo ji přesměrujete na svůj již vytvořený eshop do sekce produktů Makibes.
Nabízím Vám tedy možnost získat zvučnou a jasnou doménu na produkty, které obchodně dávají smysl.
V kostce bych zmínil informace, které jsou zásadní..
  • Sortiment nositelné elektroniky je jeden z nejrychleji rostoucích segmentů elektroniky vůbec.
  • Vzhledem k absenci této značky na CZ trhu si můžete nastavit cenotvorbu dle libosti.
  • Široké portfolio produktů zastoupené ve všech cenových hladinách.
  • Narůstající trend zdravého životního stylu.
  • Nastavení těchto zařízení je intuitivní a jednoduché.
  • Ve světě je tato značka zavedená a funkční viz. prodeje v řádech tisíců kusů na Aliexpress : makibes.aliexpress.com
  • V neposlední řadě také dobrá ekonomická situace naší země čímž lidé utrácejí za věci, které se jim prostě jen líbí což je mimo sportovně založené lidi další široká skupina potenciálních kupujících. :-)
Investiční příležitost :
Doména je zároveň vhodná jako investice. Čínské značky jsou v česku resp. v celé EU čím dál populárnější, což stačí vidět na značkách jako je Xiaomi, Huawei, Honor aj. Po vstupu Makibes na CZ trh se Vám samozřejmě hodnota této domény násobí.
Proč tuto doménu prodávám?
Měl jsem v plánu si tuto doménu nechat, vytvořit si na této doméně eshop s produkty Makibes a prodávat je koncovým zákazníkům případně i velkoobchodně. Bohužel vzhledem k tomu, že jsem dostal ve stávajícím zaměstnání nabídku, která se neodmítá, jsem nucen tento projekt prodat. Náročnost mé nové pozice bude natolik vysoká, že se tomuto projektu nemohu věnovat, tak jej radši předám někomu, kdo se mu bude moci naplno věnovat a vydělávat peníze.
Cena této domény je 5.599 Kč nejsem plátce DPH.
V případě dotazů mě můžete kontaktovat zde přes SZ.
Roman Vlček
*Nezastupuji firmu Makibes, neprodávám obchodní partnerství s touto firmou ani její produkty. Výše zmíněný projekt je pouze teoretickou úvahou využití mnou prodávané domény v každém případě je čistě Vaší volbou, jak tuto doménu po zakoupení využijete.
15 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 8. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E