Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej seznamovacího startupu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 11. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Vážení,
nabízím k prodeji úspěšný seznamovací projekt DateIn.
Jedná se o alternativu k online seznamkám a aplikacím. Projekt je založen na organizaci seznamovacích akcí, během kterých mají účastníci příležitost k několikaminutové konverzaci s několika protějšky (průměrně se účastní 10 mužů a 10 žen). Po skončení akce jsou vyhodnoceny vzájemné shody a rozeslány kontakty.
Nejdříve byly akce pouze pro studenty vysokých škol, několik posledních již bylo založeno pouze na věkovém omezení.
Ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=gN08ZIIlLYs :-)
Prvních několik akcí se podařilo naplnit bez placené reklamy. Poté byl projekt propagován přes Sklik, Google Ads i Facebook. Statistiky kampaní i návštěvnosti je možné doložit.
Historie projektu
Projekt jsem zakládal během svého vysokoškolského studia (cca před 2 lety) za účelem vyzkoušení vlastního podnikání a příjemného přivýdělku. Věnoval jsem se mu především ve volném čase jako koníčku.
Po první zorganizované akci v roce 2016, na kterou byly od účastníků velmi pozitivní ohlasy, jsem nechal naprogramovat web a stal se OSVČ. Od té doby jsem zorganizoval cca 10 akcí, znovu s pozitivními ohlasy. Večery často skončily hromadným posezením studentů u vína až do časných ranních hodin. Poslední akce se konaly v luxusních prostorách COMO Restaurant&Cocktail bar na Václavském náměstí.
Od oficiálního spuštění projektu byl web několikrát upraven a optimalizován – změna vzhledu vypsaných termínů, zavedení automatického zobrazování volných míst, systému náhradníků a automatizace rozesílaných e-mailů.
Důvod prodeje
S koncem mého studia jsem se rozhodl dát přednost časově velmi náročnému zaměstnání – nezbývá mi tedy čas se projektu věnovat.
Technický background
Web je z většiny automatizovaný - u termínů se zobrazují volná místa podle počtu registrovaných, po každé registraci je automaticky odeslán potvrzující e-mail s platebními pokyny.
Po zaplacení (odkliknutí v administraci) se registrovanému zašle potvrzující e-mail o platbě vč. pozvánky k akci. Lze spárovat s bankou, aby probíhalo kompletně vše automaticky - od registrace až po ukončení akce.
V případě registrace při plné obsazenosti disponuje systém funkcí řazení náhradníků, kterým je automaticky zaslán e-mail o jejich statusu náhradníka.
Všechny texty i fotky na webu jsou snadno editovatelné přímo v administraci.
Předmět prodeje
  • Na míru programovaný web www.datein.cz, včetně veškerého obsahu (na zakázku psané články na blog, všeobecné podmínky i souhlas se zpracováním osobních údajů - vše profesionálně zpracováno). Všechny texty i fotky na webu jsou snadno editovatelné. Veškeré e-maily jsou po registraci účastníkům zasílány automaticky, automaticky se dle počtu schválených účastníků zobrazují i volná místa na jednotlivé termíny - web má propracovaný systém vč. databáze přímo v administraci.
  • Databáze e-mailů získaných z registrací a subscribů.
  • Facebooková stránka https://www.facebook.com/dateincz/
  • Veškerá loga a grafiky
  • Kontakty na konkrétní osoby z restauračních zařízení v Praze 1, kde se akce konaly, včetně vzájemného doporučení
  • Kontakt na copywriterku dodávající články na blog.
  • 5000 propagačních letáků ve formátu A6
  • Fotografie z akcí použitelné pro účely propagace (několik desítek fotek)
  • ...prostě vše s projektem spojené...
V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit.
Prosím, aby se aukce účastnili pouze vážní zájemci.
12 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 26. 9. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E